ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022

OΡΙΣΤΙΚΟ! Στην SL2 ο Ηρακλής Λάρισας...στην Γ΄Εθνική Αγροτικός Αστέρας και Πανδραμαϊκός!

Ο Ηρακλής Λάρισας θα είναι οριστικά η 30η ομάδα που θα συμπληρώσει τη Superleague 2 όπως αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Με ψήφους 13 ναι, 1 λευκό (Λεουτσάκος) και 1 όχι (Χατζησαρόγλου), αποφασίστηκε να ανέβει ο Ηρακλής Λάρισας στη Superleague 2, έναντι του Αγροτικού Αστέρα που είχε αγωνιστικά προβιβαστεί αλλά και του Πανδραμαϊκού που δικαιώθηκε από το Διαιτητικό Δικαστήριο στην προσφυγή κατά του Αγροτικού Αστέρα.

Το σκεπτικό της απόφασης ήταν ότι η απόφαση του Διαιτητικού διέτασσε μόνο τη μη επικύρωση της βαθμολογίας του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής και επομένως δεν μπορούσε να προβιβαστεί η ομάδα της Δράμας που δεν αγωνίστηκε στο ειδικό πρωτάθλημα.

Ο Αγροτικός δεν μπορούσε να προβιβαστεί επειδή κρίθηκε ότι κακώς συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και επομένως αποφασίστηκε ο προβιβασμός του Ηρακλή Λάρισας που συμμετείχε στο ειδικό πρωτάθλημα.

Επίσης, αποφασίστηκε να παραμείνουν  στη Γ’ Εθνική  όλες οι ομάδες (Ορφέας Ξάνθης , Νέστος Χρυσούπολης , Αλεξανδρούπολη , Μέγ.Αλέξ. Ορφανίου και Αναγέν. Πλαγιάς )  είχε γίνει καταγγελία λόγω μητρώου!

Πλέον η Ε.Ε. της ΕΠΟ έδωσε το πράσινο φως το νέο πρωτάθλημα να ξεκινήσει ακόμα και την ερχόμενη Κυριακή 16/10!!!!

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΟ : 

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση που αποτελεί συνέχεια της διακοπείσας συνεδρίασης της Πέμπτης 6 Οκτωβρίου, έλαβε τις εξής αποφάσεις.

• Να προβιβασθεί στη Super League 2 ο Ηρακλής Λάρισας και ταυτόχρονα από τον 1ο όμιλο της Γ' Εθνικής να μην προβιβασθεί και να μην υποβιβασθεί καμία ομάδα.

 Η απόφαση ελήφθη σε εφαρμογή απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ.


• Σε συνέχεια της παραπάνω απόφασης, παρατείνεται μέχρι τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022 η προθεσμία για δήλωση συμμετοχής των ομάδων στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Α΄ΕΠΣ Δράμας 2023-24 (αφιέρωμα μέρος 5ο) : κόκκινες κάρτες...υπέρ και κατά! Ομαδικά και ατομικά στατιστικά

  Αφιερωμάτων συνέχεια στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας 2023-24 που ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες και στο πέμπτο (5ο) μέρος θα ασχοληθούμε μ...