Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022

Οι νεαροί Δημητριάδης και Σεπετζής της Α.Ε. Αμπελοκήπων περνούν απο το ΄΄κόσκινο΄΄ της Κεντρικής Ακαδημίας της ΑΕΚ!

 Ευχάριστα νέα για δύο μικρούς αθλητές της Ακαδημίας της Α.Ε. Αμπελοκήπων , τους Βασίλη Δημητριάδη και Αναστάση Σεπετζή που κλήθηκαν απο την κεντρική ακαδημία της ΑΕΚ να περάσουν απο προπονητικό camp στα Σπάτα αυτή την εβδομάδα!Αναλυτικά η ανακοίνωση της δραμινής ομάδος :

Στα πλαίσια της συνεργασίας της ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ με το Δίκτυο ακαδημιών της ΠΑΕ ΑΕΚ και έπειτα από κάλεσμα των υπευθύνων του δικτύου , οι Δημητριάδης Βασίλης γεν.2009 και ο Σεπετζής Αναστάσιος γεν.2008 θα συμμετέχουν στην καταγραφή ικανοτήτων στις 19-20-21 Οκτωβρίου που θα πραγματοποιηθεί στην Κεντρική Ακαδημία της ΠΑΕ  στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα στην Αθήνα . 

Όλοι οι συναθλητές , η διοίκηση , και οι προπονητές εύχονται στα παιδιά καλή επιτυχία , να δείξουν τις ικανότητες τους , να αποκομίσουν τα πιο ωφέλιμα από αυτή την εμπειρία , να περάσουν καλά , να χαρούν αυτή την ευκαιρία και να διαπιστώσουν ότι καμία φορά δεν είναι η κορυφή που μας κάνει πλουσιότερους σε γνώση αλλά η διαδρομή προς αυτή . 

Αξίζει να τονίσουμε πως αυτό το κάλεσμα είναι αποτέλεσμα της ατομικής προσπάθειας  των παιδιών όλα αυτά τα χρόνια , αλλά και της δουλειάς του εξαιρετικού στο κομμάτι αυτό της προπονητικής ,  Κου Ιατρού Ανεστη . 

Τα παιδιά μέσα από τις ατομικές προπονήσεις και την καθοδήγηση του Κου Ιατρού  έχουν πάρει όλα τα απαραίτητα εφόδια και είναι πλέον έτοιμα να κάνουν το επόμενο σημαντικό βήμα . 

Ευχόμαστε τα καλύτερα και θα παρακολουθούμε με πολύ αγάπη και περηφάνια  την εξέλιξη τους .

Xανιώτης - Δόξα Δράμας 2-1 : έμεινε μακριά απο την νίκη ....και χρειάζεται αντίδραση πριν είναι αργά !

 Την ήττα γνώρισε η Δόξα Δράμας στην Χαλκιδική με σκορ 2-1 απο τον Α.Ο. Χανιώτη , στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄Εθ...