ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022

ΕΠΟ : ''Δεν θα αποδεχθούμε ποτέ το Μητρώο'' !

 Στην τοποθέτηση του Λευτέρη Αυγενάκη στην Βουλή...''απάντησε'' λίγη ώρα μετά η ΕΠΟ ανακοινώντας ότι ουδέποτε θα αποδεχθεί το Μητρώο!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ : 

Σχετικά με την επικείμενη ψήφιση νομοθετικής ρύθμισης για το Μητρώο, από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, διευκρινίζονται τα εξής.

H ΕΠΟ ουδέποτε θα αποδεχθεί το Μητρώο, επειδή το Μητρώο είναι αντίθετο στην Ολιστική Μελέτη, το Καταστατικό της ΕΠΟ και τα Καταστατικά της ΦΙΦΑ και της ΟΥΕΦΑ.

Ωστόσο, τα σωματεία θέλουν να παίξουν, οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές θέλουν να παίξουν, οι Ακαδημίες, με δεκάδες χιλιάδες παιδιά, θέλουν να παίξουν.
Η ΕΠΟ δεν μπορεί να αγνοήσει την επιθυμία τους.
Για τον λόγο αυτό καλούμε την κυβέρνηση να δεχθεί, μέχρι τις 30/06/2023,  να ενταχθούν  στο Μητρώο, άρα να αγωνίζονται και όσα Σωματεία από σήμερα και μετά υποβάλλουν αίτηση για την απόκτηση Ειδικής Αθλητικής Αναγνώρισης.
Καλούμε, δηλαδή, την κυβέρνηση να δεχθεί ότι τα Σωματεία εκείνα που δεν έχουν σήμερα Ειδική Αθλητική Αναγνώριση εντάσσονται από τώρα στο Μητρώο υποβάλλοντας τα απαιτούμενα έγγραφα για την απόκτηση της  Αναγνώρισης αυτής.
Με τον τρόπο αυτό όλα ανεξαιρέτως τα Σωματεία θα δυνηθούν να αγωνισθούν εφέτος. 

 

ΕΠΣ Δράμας : το πρόγραμμα του σαββατοκύριακου! (30-31/3) ΠΡΟΣΟΧΗ : ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

 Επιστροφή...στην ΄΄κανονικότητα΄΄ και την πλήρη δράση στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Δράμας , μετά την διακοπή για την διεξαγωγή του τελικ...