ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022

Τουρνουά Ακαδημίας Δόξας Πετρούσας : χαμόγελα...πολύ μπάλα και παιδικές φωνές!

Το σαββατοκύριακο που μας πέρασε διεξήχθη στην Πετρούσα τουρνουά ακαδημιών με την ''οικοδέσποινα'' Δόξα Πετρούσας να φιλοξενεί την Γερμανική Ακαδημία Θεσσαλονίκης ενώ συμμετείχαν ακόμα τμήματα απο Α.Ε. Αμπελοκήπων , ΠΑΟΠ Νέας Αμισσού και Δόξα Δράμας !

Αναλυτικά :
Στα πλαίσια του αθλητικού πνεύματος και των δεσμών φιλίας που έχουν αναπτυχθεί ανάμεσα στην Ποδοσφαιρική Ακαδημία της Δόξας Πετρούσας και της Γερμανικής Ακαδημίας που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 1 Οκτωβρίου συναντήθηκαν οι δύο Ακαδημίες στην έδρα της Δραμινής ομάδας ανταποδίδοντας κατά κάποιο τρόπο την φιλοξενία που είχαν προσφέρει οι Θεσσαλονικείς τον περασμένο Μάιο.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Γερμανική Ακαδημία ανήκει στο δίκτυο ακαδημιών της Ισπανικής C.F. Valencia η οποία κατευθύνει, υποστηρίζει και προωθεί τη φιλοσοφία της σε όλες της ομάδες του δικτύου προσφέροντας πρωτίστως την ισπανική προπονητική μεθοδολογία.

Έτσι τα παιδιά της Πετρούσας είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με αυτά της Γερμανικής Ακαδημίας, να γνωριστούν, να τεθούν αντίπαλοι και τελικά να αποκομίσουν την εμπειρία ενός συλλόγου που διαφέρει από τα καθιερωμένα.

Το τελικό συμπέρασμα κρίνεται σαφώς θετικό για όλους.

Ο υπεύθυνος της Ακαδημίας της Πετρούσας Σωτήρης Σαρρίδης διερμηνεύοντας τα συναισθήματα και τις εντυπώσεις του συνόλου ως οργανισμού της Πετρούσας μας ανέφερε : «είμαστε πολύ χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι που αναπτύσσουμε φιλίες στο χώρο του ποδοσφαίρου πέρα από τα όρια της Δράμας.

Τόσο τα παιδιά όσο και εμείς ως προπονητές είχαμε τη μοναδική εμπειρία να γνωρίσουμε τους ανθρώπους, τους προπονητές και τους μικρούς αθλητές ενός οργανισμού που αναπτύσσει την ισπανική μεθοδολογία στο σύγχρονο αναπτυξιακό ποδόσφαιρο.

Όμως και οι ίδιοι έδειξαν ενθουσιασμένοι από την φιλοξενία, τις εγκαταστάσεις, καθώς και από το αγωνιστικό επίπεδο των ομάδων μας.

Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω θερμά τόσο τον υπεύθυνο της Γερμανικής Ακαδημίας κ. Σάκη Τσέτσο, καθώς και τους συναδέλφους προπονητές που μας έκαναν την ιδιαίτερη τιμή και παραβρέθηκαν στις εγκαταστάσεις μας.

Θέλω να πιστεύω και ελπίζω ότι θα κρατήσουμε αυτή τη σχέση και θα την αναβαθμίσουμε»

Αξίζει να αναφερθεί ότι παραβρέθηκαν και τμήματα της Α.Ε. Αμπελοκήπων, της Ν. Αμισού και της Δόξας Δράμας, ενώ στο φινάλε της ημέρας είχαν τη χαρά να παίξουν για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι και το τμήμα bambini της Δόξας Πετρούσας γεννηθέντων 2016-2017 με αντίπαλο τον Μέγα Αλέξανδρο Ξηροποτάμου.

Παρακάτω δείτε φωτοστιγμές απο το τουρνουά της Πετρούσας μέσα απο τον φακό της ORAGIASPOR .

Σημειώνεται ότι οι φωτογραφίες ελήφθησαν με την σύμφωνη γνώμη των ομάδων προς αποφυγή παρεξηγήσεων μιας και μιλάμε για αναπτυξιακό αθλητισμό.

























Γ΄Εθνική (1ος όμιλος) : η ''ταυτότητα'' της 33ης και προ-τελευταίας αγωνιστικής! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

Με την 33η και προ-τελευταία αγωνιστική συνεχίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης το πρωτάθλημα στον 1ο όμιλο της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας όπου σημει...