ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022

Α.Ε. Αμπελοκήπων : ''χώρισαν οι δρόμοι'' με τον Ζαχαρία Μιχαηλίδη...νέος προπονητής ο Ντίνος Τεγξίζογλου!

 Αλλαγή σκυτάλης στην Α.Ε. Αμπελοκήπων με τον Ζαχαρία Μιχαηλίδη να αποτελεί παρελθόν απο την τεχνική ηγεσία των ''κιτρινόμαυρων'' μετά το μουδιασμένο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.

Μετά απο συνάντηση που προηγήθηκε την Δευτέρα αποφασίστηκε απο κοινού να μην συνεχιστεί η συνεργασία τους και έτσι οι δρόμοι χώρισαν κοινή συναινέση ...

Τώρα όσον αφορά την τεχνική ηγεσία  της Α.Ε.Α. οι ''κιτρινόμαυροι'' θα πάνε το ερχόμενο Σάββατο στο εκτός έδρας ντέρμπι με την Προσοτσάνη έχοντας νέο προπονητή τον Ντίνο Τεγξίζογλου ο οποίος αναλαμβάνει να επαναφέρει την δραμινή ομάδα στα θετικά αποτελέσματα ενώ παράλληλα θα αποτελεί και υπεύθυνος ακαδημιών της Α.Ε. Αμπελοκήπων.

Η ''Ο'' επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον νέο προπονητή των ''κιτρινόμαυρων'' ο οποίος δήλωσε τα εξής :
''Ευχαριστώ τη διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου και μου δίνει την δυνατότητα να καθοδηγήσω την ομάδα σε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή. 

Το ρόστερ που υπάρχει στην ομάδα έχει γράψει τη δική του ιστορία κατακτώντας το πρωτάθλημα πριν καποια χρονια.

 Το μεγαλύτερο ποσοστό των παικτών εκείνων έχει μείνει στην ομάδα και με δυνατό το αίσθημα της ευθύνης και με πολύ δουλειά,είμαι σίγουρος ότι αυτή η ομάδα θα ανοίξει ένα νέο κύκλο επιτυχιών, δείχνοντας παράλληλα το σωστό δρόμο στους νέους παίκτες που αποκτήθηκαν για να δημιουργήσουμε τη νέα γενιά ποδοσφαιριστών της Αθλητικής Ένωσης Αμπελοκήπων.


ΕΠΣ Δράμας : το πρόγραμμα του σαββατοκύριακου! (30-31/3) ΠΡΟΣΟΧΗ : ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

 Επιστροφή...στην ΄΄κανονικότητα΄΄ και την πλήρη δράση στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Δράμας , μετά την διακοπή για την διεξαγωγή του τελικ...