ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022

Ορφέας Ξάνθης :....και εγένετο ......Α.Ο. Ξάνθης!

 ''Αχτίδα φωτός'' για το ξανθιώτικο ποδόσφαιρο και δη την ομάδα της Ξάνθης ....που μέσα σε λίγα χρόνια απο το ζενίθ (Σούπερ Λίγκ) βρέθηκε στο ...ναδίρ (τοπικά πρωταθλήματα)!

Μάλιστα η ''ανάσα ζωής'' έρχεται απο τον συντοπίτη Ορφέα Ξάνθης του Μπάμπη Χατζημεστή ο οποίος ''βάζει πλάτη'' για να σώσει την ομάδα της Θράκης απο τον αφανισμό ...και ''θυσιάζει το αγαπημένο του παιδί'' (Ορφέα Ξάνθης) ώστε να αναγεννηθεί εκ νέου η ομάδα της Ξάνθης !!!!

Μάλιστα η νέα ομάδα που θα προκύψει , θα έχει χρώματα πράσινο - κόκκινο ....σήμα τον Δημόκριτο ....και έδρα το γήπεδο του ΑΟΞ ...εκεί όπου ξεκίνησε η πορεία προς την μεγάλη κατηγορία στα τέλη της δεκαετίας του 80.....

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ορφέα Ξάνθης :



Ειμασταν για 31 χρόνια το στολίδι και το νοικοκυριό της ποδοσφαιρικής Ελλάδας και ξαφνικά μας κατέβασαν το διακόπτη.
Μέσα σε ενάμιση χρόνο διέλυσαν τα πάντα και δεν μας δώσανε έστω το δικαίωμα να είναι η ομάδα μας ούτε στην Γ Εθνική.
Ξέροντας την μεγάλη ευθύνη που αναλαμβάνω και τις δυσκολίες που θα βρούμε μπροστά μας, αποφασίσαμε για τον ιστορικό Ορφέα να τον μετονομασουμε σε Ξάνθη, με σήμα τον ιστορικό Δημόκριτο!
Όσοι φίλοι του Ξανθιώτικου ποδοσφαίρου θέλουν πραγματικά να βοηθήσουν σε αυτή την προσπάθεια, τους περιμένουμε την Δευτέρα στις 24/10 στο le chalet και ώρα 19:00 να δείξουν το έμπρακτο ενδιαφέρον τους για την ομάδα.
Ξανθιωτη φιλαθλε ξέρουμε ότι ήσουν στα εύκολα αλλά ξέρουμε ότι ήσουν πάντα και στα δύσκολα. Σε περιμένουμε να μας το δείξεις.
Απ’ την διοίκηση του Ορφέα Ξάνθης, Χρήστος Μουρτζανος.

Mπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική (1ος όμιλος) : η ''ταυτότητα'' της πρεμιέρας! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

 Πρεμιέρα το απόγευμα της Κυριακής στο ειδικό πρωτάθλημα μεταξύ των πρωταθλητών των Ενώσεων για την άνοδο στην Γ΄Εθνική και συγκεκριμένα στο...