ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022

ΕΠΣ Μακεδονίας : ''σήκωσε'' το λάβαρο της επανάστασης και ξεκινάει τα πρωταθλήματα!

 Παρότι όλοι ανέμεναν ότι η ΕΠΟ θα αποφασίσει την έναρξη των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, η εκτελεστική της επιτροπή δεν αποφάσισε επειδή το θέμα ήταν… εκτός ημερήσιας διάταξης.

Η ΕΠΣ Μακεδονίας λοιπόν αποφάσισε ...ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΗΣ ....να μην συμμετάσχει άλλο σε αυτό το ''πανηγυράκι'' μεταξύ ΕΠΟ και Γ.Γ.Α και με ανακοίνωση της ξεκαθαρίζει ότι θα ξεκινήσει άμεσα τα πρωταθλήματα ...ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ (!!!) ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ!!!!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣ Μακεδονίας :

Η ΕΠΣ Μακεδονίας, μετά τη στασιμότητα επικρατεί και κρατά “κλειστό” το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, ανακοίνωσε ότι θ’ αρχίσει την άλλη εβδομάδα τα πρωταθλήματά της, ακόμη κι αν η απόφαση της ΕΠΟ είναι διαφορετική:

“H Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΣ Μακεδονίας, μετά την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας να μεταθέσει για την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022 την άρση της διακοπής των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων σ’ όλη την επικράτεια, αναγκάζεται να αναβάλλει τη διεξαγωγή των αγώνων της 1ης αγωνιστικής της Α1 Ερασιτεχνικής κατηγορίας της Τετάρτης 19 Οκτωβρίου 2022 και να τους μεταθέσει για το Σαββατοκύριακο 22 – 23 Οκτωβρίου 2022.


Η ΕΠΣ Μακεδονίας δηλώνει υπεύθυνα σ’ όλα τα σωματεία της ότι οριστικά και αμετάκλητα θα ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα της Α1, Α’ και Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας το Σαββατοκύριακο 22 – 23 Οκτωβρίου 2022, γνωρίζοντας τις συνέπειες, ακόμη και αν η απόφαση της ΕΠΟ είναι αντίθετη απ’ αυτήν που αναμένουν όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία.

Ζητούμε συγγνώμη από όλα τα σωματεία της δύναμής μας για τις συνεχείς μεταβολές του προγραμματισμού μας και για την ταλαιπωρία που έχουν υποστεί, καθώς ήμασταν υποχρεωμένοι, βάσει των κανονισμών της ΕΠΟ, να ανακοινώνουμε εγκαίρως το πρόγραμμα των αγώνων.

Τα σωματεία μας να είναι βέβαια ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους προς κάθε κατεύθυνση, παρεμβαίνοντας καθοριστικά.

Δυστυχώς τίποτε δεν είναι αυτονόητο. Εμείς προσπαθούμε να πράττουμε με υπευθυνότητα ότι είναι δυνατόν για τη δικαίωση όλων των ερασιτεχνικών σωματείων, χωρίς διαχωρισμούς και αποκλεισμούς, πάντα προς όφελός τους και με γνώμονα την ανάπτυξη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και όχι την περαιτέρω συρρίκνωσή του.”


Γ΄Εθνική (1ος όμιλος) : η ''ταυτότητα'' της 33ης και προ-τελευταίας αγωνιστικής! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

Με την 33η και προ-τελευταία αγωνιστική συνεχίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης το πρωτάθλημα στον 1ο όμιλο της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας όπου σημει...