ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022

ΕΠΣ Μακεδονίας κατά Πανδραμαϊκού !!!! : ''Απερίσκεπτες'' οι ενέργειες των Δραμινών ...οδήγησαν στην οπισθοδρόμηση του ελληνικού ποδοσφαίρου!

 Έναν ''απρόσμενο'' αντίπαλο βρήκε επιπλέον ο Πανδραμαϊκός μετά την απόφαση της Ε.Ε. της ΕΠΟ να θέσει εκτός SL2 την δραμινή ομάδα!

Σαν να μην έφθανε η άσχημη εξέλιξη για την δραμινή ομάδα ....ήρθε και η ΕΠΣ Μακεδονίας να καταφερθεί εναντίον του Πανδραμαϊκού για την εξέλιξη που έχουν λάβει τα γεγονότα!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣ Μακεδονίας:

Ο πρωταθλητής μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, Αγροτικός Αστέρας με την 90χρονη ιστορία του δεν δικαιώθηκε, με απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας η οποία είχε τα χέρια της δεμένα, λόγω της απόφασης του διαιτητικού δικαστηρίου.


Είναι ολοφάνερο, πλέον, ότι ο αθλητικός νόμος εκδικείται το ποδόσφαιρο.

Χάθηκαν οι προσπάθειες και ο ιδρώτας των ποδοσφαιριστών, των προπονητών και της διοίκησης την αγωνιστική περίοδο που πέρασε, εξ’ αιτίας μίας άδικης απόφασης της Ε.Ε. της ΕΠΟ η οποία ήταν νόμιμη, αλλά δεν ήταν ηθική.

Δυστυχώς, οι απερίσκεπτες και αντιποδοσφαιρικές ενέργειες του Πανδραμαϊκού μας οδήγησαν στην οπισθοδρόμηση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Πρέπει να γνωρίζουν όλοι ότι η ζωή κύκλους κάνει.

Από την ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική : το πρόγραμμα της πρεμιέρας σε όλους τους ομίλους!

 Έφθασε λοιπόν η πολυπόθητη ώρα για τις πρωταθλήτριες των Ενώσεων ...που θα διεκδικήσουν την άνοδο τους μέσω των αγώνων μπαράζ ! Σίγουρα η σ...