ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022

Α΄ΕΠΣ Δράμας : η ''ταυτότητα'' της 2ης αγωνιστικής! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

 Με την 2η αγωνιστική...έστω και ''κουτσουρεμένη'' λόγω αναβολών επανάρχισε και συνεχίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου το πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας όπου σε τέσσερις αναμετρήσεις σημειώθηκαν  επτά (7) γκολ !

Στα αποτελέσματα της ημέρας τώρα , στην κορυφή βρίσκονται τρείς ομάδες που ''ζευγάρωσαν'' τις νίκες τους...

Η Προσοτσάνη ξεπέρασε το εμπόδιο του μαχητικού Άρη Καλαμώνα νικώντας με σκορ 2-0 χάρη σε τέρματα των Τόπι (64΄) και Γουνατίδη (73΄) ....και έτσι ''ντούμπλαρε'' τις νίκες της χωρίς ακόμα να δεχθεί τέρμα.


Η Α.Ε. Καλαμπακίου έφθασε στην 2η συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα νικώντας την Δόξα Βώλακα με σκορ 1-0 χάρη σε τέρμα του Σαλωνίδη στο 76΄ενώ οι ''Ακρίτες'' αγωνίστηκαν απο το 60΄με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Πέτρου Μποσκοψίου!


Ο Ορφέας Χωριστής πέτυχε την σημαντικότερη νίκη της ημέρας αφού έφυγε με το ''διπλό'' απο το Κραχτίδη νικώντας με σκορ 1-2 την Α.Ε. Αμπελοκήπων χάρη σε τέρματα των Αθανασίου (62΄) και Μανωλεσάκη (83΄) ενώ νωρίτερα είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Μουρατίδης (73΄) ....


Τέλος , ''σεφτέ'' στις νίκες για τον Μέγα Αλέξ. Αγίου Αθανασίου που επικράτησε με σκορ 0-1 μέσα στην Νέα Αμισσό επί του τοπικού ΠΑΟΠ χάρη σε τέρμα του Αλί Μπαμπασαλί στο 19΄!

Να σημειωθεί ότι μετά απο αίτημα των ομάδων αναβλήθηκαν οι αναμετρήσεις Δόξα Πετρούσας - Ακρίτας Κ. Νευροκοπίου , Α.Ε. Καλής Βρύσης - Μεγ.Αλέξ. Ξηροποτάμου και Φίλιπποι Δοξάτου - Εθνικός Αστ. Καλλιφύτου.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα , οι σκόρερς  , η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική έχουν ως εξής (πατήστε πάνω στις εικόνες για να τις μεγενθύνετε) :






Μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική (1ος όμιλος) : ο πίνακας των σκόρερς! (μετά την 5η αγωνιστική)

 Δέκα (10) γκολ σημειώθηκαν στην 5η αγωνιστική του ειδικού πρωταθλήματος ανόδου στην Γ΄Εθνική μεταξύ των πρωταθλητών των Ενώσεων και έτσι φθ...