ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022

Ποδόσφαιρο Σάλας : ιστορική συμμετοχή για το δραμινό γυναικείο ποδόσφαιρο με την Δόξα 2016!

 Μια νέα προοπτική θα εμφανιστεί σε λίγο καιρό για το δραμινό γυναικείο ποδόσφαιρο αφού η Δόξα 2016 θα συμμετάσχει στο 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστής Σάλας...το γνωστό σε όλους μας ...FUTSAL!

Μια νέα πρόταση στο ποδοσφαιρόφιλο κοινό της Δράμας που θα πρέπει να στηρίξει το νέο εγχείρημα της δραμινής ομάδας η οποία αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η μοναδική ομάδα σάλας απο το Καρπενήσι μέχρι τον Έβρο.

Οι αγώνες της Δόξας 2016 θα διεξάγονται στο ''Δημ.Κραχτίδης'' και ανάμεσα στους αντιπάλους της δραμινής ομάδας συγκαταλέγονται κορυφαία ονόματα του χώρου όπως η ΑΕΚ , ο Παναθηναικός , ο Ατρόμητος , η Προοδευτική , η Αθήνα 90΄!

Πρεμιέρα σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί τις ερχόμενες ημέρες για την Δόξα 2016 στην Δράμα με αντίπαλο το Καρπενήσι!

Αναλυτικά η κλήρωση του πρωταθλήματος : 



Παράλληλα εκτός της κλήρωσης του πρωταθλήματος έγινε και αυτή του κυπέλλου με την δραμινή ομάδα να κληρώνεται με την Αθήνα ΄90 (εντός έδρας νοκ αουτ) και σε περίπτωση πρόκρισης θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα Παναθηναικος - Ικόνιο. 

Αναλυτικά η κλήρωση του κυπέλλου : 



A΄ΕΠΣ Δράμας 2023-24 (αφιέρωμα μέρος 2ο) : βαθμολογία εντός έδρας !

 Αφιερωμάτων συνέχεια στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας 2023-24 που ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες και στο δεύτερο (2ο) μέρος θα ασχοληθούμε μ...