ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022

Δόξα Δράμας - Θερμαϊκός 2-0 : φιλική νίκη με καλή εμφάνιση ! (video)

 Μια ακόμη φιλική νίκη για την Δόξα Δράμας που συνοδεύτηκε με  πολύ καλή εμφάνιση επικρατώντας με σκορ 2-0 του Θερμαϊκού Θέρμης στο δέκατο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας..

Το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε με τέρματα που πέτυχαν ο Φραγκούλης στο 18’ και Δημήτρης Κυριακίδης στο 86’.

Η δραμινή ομάδα είχε πολύ καλή αγωνιστική εικόνα απέναντι σε έναν αξιόμαχο αντίπαλο, έχασε ευκαιρίες για περισσότερα γκολ και είχε πολύ καλή αμυντική λειτουργία καθώς απειλήθηκε πολύ λίγες φορές.

Οι συνθέσεις:

ΔΟΞΑ (Κετσιεμενίδης): Κολιοφούκας (78' Μπεζυρτζής), Κυριακίδης Σ.. (75' Ιορδανίδης Αρ.), Μπλιός, Φραγκούλης, Θεοδοσιάδης (88' Γεωργιάδης), Καζαντζίδης (82' Κυριακίδης Δ.), Πιτσόλης, (46' Τζελίδης) Παπαδόπουλος (60' Χατζηκυριάκου), Βάντερσον (75' Ρούτσης), Κόντος (88' Στάικος), Χατζηδημητρίου (89' Σουβλέρης).


ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ (Καζάνας):
Σαββίδης (22’ Αβραμίδης), Κυριακίδης, Στοϊνοβιτς (46' Αϊδονίδης), Μουτζούρης, Μπέσσας, Σαλιάρης, Βαβλιάκης (56' Δεινόπαπας), Αναστασιαδης, Παπαδόπουλος, Πουρνάρας, Μπαλικτσής.


ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γκαϊτατζής/ Κουβαλάκης – Κοτανίδου


Αναφερόμενος στο σημερινό παιχνίδι ο προπονητής της Δόξας Δράμας Κυριάκος Κετσιεμενίδης τόνισε: «Σήμερα η ομάδα ήταν πολύ συγκεντρωμένη στο παιχνίδι. Δείχνουμε ότι σαν ομάδα έχουμε βάθος στο ρόστερ και αυτό είναι το βασικότερο από αυτά που κρατάμε από αυτό το παιχνίδι. Υπάρχουν φυσικά και άλλα πράγματα που θέλουν άμεση διόρθωση και αυτός είναι ο λόγος της δουλειάς μας. Θα δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια που κάνουν. Υπό άλλες συνθήκες σήμερα θα είχαμε πρεμιέρα στο πρωτάθλημα και θα παίζαμε επίσημο παιχνίδι. Αυτό δείχνει ότι έχουμε πολύ καλό επίπεδο ετοιμότητας και θα συνεχίσουμε να το βελτιώνουμε. Εξακολουθώ να επιμένω στην άποψη μου ότι ακόμη το αποτέλεσμα δεν είναι το σημαντικό, η προτεραιότητα μας. Εκεί που στοχεύουμε είναι η όσο γίνεται καλύτερη προετοιμασία της ομάδας για το πρωτάθλημα. Θέλω να ευχαριστήσω το κόσμο που στηρίζει αυτή την ομάδα και την προσπάθεια της και θα είμαστε αντάξιοι της εμπιστοσύνης τους μέχρι το τέλος».

* Δείτε στο παρακάτω video (μέσα απο την κάμερα της Στάρ Β. Ελλάδος) σε περιγραφή του καλού φίλου Δημήτρη Αδάκτυλου τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης .



Γ΄Εθνική 2023-24 : οι τελικές βαθμολογίες σε όλους τους ομίλους!

 Ολοκληρώθηκε η αγωνιστική περίοδος 2023-24 στην Γ΄Εθνική Κατηγορία και έγιναν γνωστές οι ομάδες που κατακτούν την άνοδο στην Σούπερ Λίγκ 2 ...