ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022

Δόξα Δράμας : αίτημα στη SUPERLEAGUE για συμμετοχή της Κ15 των ''Μαυραετών'' στο πρωτάθλημα της SL!

 Αίτημα προς την SL κατέθεσε η Δόξα Δράμας ώστε η ομάδα Κ15 του δραμινού συλλόγου να συμμετάσχει στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Superleague !

 Αναλυτικά η ανακοίνωση της δραμινής ομάδος :


Ενημερώνουμε τον κόσμο της ομάδας μας ότι μετά από πρωτοβουλία της διοίκησης μας, στις 31/8 2022, καταθέσαμε αίτημα προς την Superleague 1 και το τμήμα αγωνιστικού προκειμένου να συμμετάσχει η ομάδα Κ15 του συλλόγου μας στο πρωτάθλημα της.

Ακολούθησε τηλεφωνική επικοινωνία του προέδρου μας Δημήτρη Περσίδη με τους υπεύθυνους του τμήματος της SL 1 κ.κ. Θεόδωρο Λάιο και Κώστα Κουριώτη ώστε να καταθέσουμε έναν άρτιο φάκελο για το αίτημά μας που στη συνέχεια εξετάστηκε και έγινε δεκτό.

Πλέον, για να οριστικοποιηθεί η συμμετοχή μας απαιτείται αντίστοιχη έγκριση από την ΕΠΟ η οποία δίνεται κατόπιν έγγραφης συναίνεσης της ΕΠΣ Δράμας.

Ήδη, έχουμε καταθέσει το σχετικό αίτημα προς την ΕΠΣ Δράμας και περιμένουμε την ολοκλήρωση της διαδικασίας ώστε στο νέο πρωτάθλημα Κ15 της SL 1 να συμμετέχει και η ομάδα του Γ.Σ. Δόξα Δράμας.

EΠΣ Δράμας : οι διαιτητές των τοπικών και παιδικών πρωταθλημάτων το σαββατοκύριακο! (30/3 (16:00) -31/3 (17:00)

  Πλήρης αγωνιστική δράση αυτό το σαββατοκύριακο (30-31/3) στην ΕΠΣ Δράμας...- ΘΕΟΥ ΘΕΛΟΝΤΟΣ και καιρού επιτρέποντος - με την διεξαγωγή των ...