ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022

Δοκιμασία στη RB Arena για τη Μίλαν....χωρίς φόβο η Σέλτικ κόντρα στη Ρεάλ!

 Πρεμιέρα στο Τσάμπιονς Λίγκ σήμερα....πρεμιέρα και στην στήλη της ''Ο'' ...ORA...GIA...BET !



Πάμε να δούμε τα σημεία της ημέρας !

Τρομερές επιδόσεις έχει στο γήπεδό της η Σάλτσμπουργκ. Έχει ανέβει επίπεδο τα τελευταία χρόνια 

και απειλεί τη Μίλαν που έρχεται από το ντέρμπι

 με την Ίντερ. 


Σε περίπατο μετέτρεψε η Σέλτικ το ντέρμπι με τη Ρέιντζερς 

και θα τα δώσει όλα κόντρα στη Ρεάλ.


Από τον Φεβρουάριο του 2021 και το 0-2 από τη Βιγιαρεάλ, παραμένει αήττητη εντός έδρας σε επίσημα όλων των διοργανώσεων η Σάλτσμπουργκ (32-4-0).


Τέταρτη συνεχόμενη σεζόν στους ομίλους για τη Σάλτσμπουργκ, μια ομάδα που κάθε χρόνο αλλάζει αρκετά, αλλά συνεχίζει να κάνει βήματα προόδου. 

Έχει προκριθεί μια φορά στα νοκ άουτ και για να τα καταφέρει ξανά φέτος θα πρέπει να «βάλει πλάτη» τη Μίλαν, καθώς μοιάζει απίθανο να λείπει η Τσέλσι από την τελική δυάδα. 

Στο πρωτάθλημα Αυστρίας αναμένεται να μην αντιμετωπίσει και πάλι κανένα πρόβλημα, οπότε μπορεί να χτυπήσει τα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

 Η πρωταθλήτρια Ιταλίας, Μίλαν, έχει σαφώς μεγαλύτερη πίεση στο Καμπιονάτο, στο οποίο προέρχεται από μεγάλη νίκη εναντίον της Ίντερ στο ντέρμπι της πόλης με 3-2. 

Σε 8/10 τελευταία παιχνίδια της η Σάλτσμπουργκ κράτησε το μηδέν στην άμυνα, ενώ και η Μίλαν συμβιβάστηκε με δύο ισοπαλίες στα ισάριθμα εκτός έδρας της. Μετά το 1-1 στην Αταλάντα έμεινε στο 0-0 στη Σασουόλο. 

Η ισοπαλία προσφέρεται ψηλά και έχει αξία.

Σκόρπισε με 4-0 τη μισητή Ρέιντζερς η Σέλτικ και μέσα σε έξι ματς ξέφυγε με πέντε βαθμούς στην κορυφή της Πρέμιερ Σκωτίας. 

Η διαφορά τερμάτων της έφτασε ήδη το +24 και μπροστά της έχει τη μεγάλη πρόκληση να υποδέχεται στην πρεμιέρα τη «βασίλισσα» Ρεάλ, την κάτοχο του τροπαίου. 

Ο προπονητής των γηπεδούχων, Άγγελος Ποστέκογλου, έχει φτιάξει μια πολύ επιθετική ομάδα της οποίας βασικό μέλος της είναι και ο Γιακουμάκης. 

Εναντίον της Ρεάλ φέρεται ότι θα παίξει με τη συνηθισμένη επιθετική της διάθεση, όμως η ποιότητα των φιλοξενούμενων είναι αδιαμφισβήτητη. 

Η ομάδα του Αντσελότι έχει το απόλυτο στη Λα Λίγκα με τέσσερις νίκες, όμως σε όλα τα παιχνίδια της δέχθηκε γκολ.

Είναι φαβορί η Ρεάλ και μπορεί να ξεκινήσει με νίκη τις υποχρεώσεις της. Όμως και η Σέλτικ θα το παλέψει και μπορεί να συμβάλει στο σκοράρισμα.

777. ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΜΙΛΑΝ Χ 3,65

779. ΣΕΛΤΙΚ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 2&G 3,05

Μπαράζ ανόδου πρωταθλητών ΕΠΣ : το πλήρες πρόγραμμα του 1ου ομίλου!

 Οριστικοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης το πλήρες πρόγραμμα στον 1ο όμιλο των μπαράζ ανόδου πρωταθλητών ΕΠΣ στην Γ΄Εθνική , όπου συμμετέχ...