ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022

Champions League : το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής στους ομίλους 5-8!

Το δεύτερο πιάτο της δεύτερης αγωνιστικής της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης συνεχίζεται απόψε με εννιά παιχνίδια.


Στο πιο ενδιαφέρον, ο Έρλινγκ Χάαλαντ αντιμετωπίζει την… πρώην ομάδα του Μπορούσια Ντόρτμουντ, με την Σίτι να θέλει τη νίκη για να ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Κοπεγχάγη αντιμετωπίζει την Σεβίλλη στην… άτυπη μάχη για την τρίτη θέση που θα οδηγήσει στο Γιουρόπα Λιγκ.

Για τον πρώτο όμιλο και σε παιχνίδι που ήταν προγραμματισμένο για χθες (σ.σ. Πρόβλημα στη Σκωτία με την αστυνόμευση) η Νάπολι δοκιμάζεται στην έδρα της Ρέιντζερς με στόχο να παραμείνει στην πρώτη θέση του ομίλου.

Για τον έκτο όμιλο, οι πρωτοπόρες Σαχτάρ Ντόνετσκ και Ρεάλ Μαδρίτης, υποδέχονται τις Σέλτικ και Λειψία. 

Στον όγδοο όμιλο, η Παρι Σεν Ζερμέν δοκιμάζεται στο Ισραήλ από την Μακάμπι Χάιφα, ενώ η Γιουβέντους στην Πορτογαλία με την Μπενφίκα. 

Για τον πέμπτο όμιλο, η Μίλαν φιλοξενεί την επικίνδυνη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ενώ η Τσέλσι υποδέχεται στο Λονδίνο τη Ζάλτσμπουργκ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Τετάρτη 14/9

Μίλαν-Ντινάμο Ζάγκρεμπ (19:45)
Σαχτάρ Ντόνετσκ-Σέλτικ (19:45)
Ρέιντζερς-Νάπολι (22:00)
Τσέλσι-Ζάλτσμπουργκ (22:00)
Ρεάλ Μαδρίτης-Λειψία (22:00)
Κοπεγχάγη-Σεβίλλη (22:00)
Μάντσεστερ Σίτι-Ντόρτμουντ (22:00)
Γιουβέντους-Μπενφίκα (22:00)
Μακάμπι Χάιφα-Παρί Σεν Ζερμέν (22:00)

Superleague 2 : LIVE SCORES η 6η αγωνιστική των play-offs & play-out! (Σάββατο 20/4 , 16:00)

  Με    την 6η αγωνιστική  των play-offs και play-out συνεχίζεται σήμερα Σάββατο 20/4  το πρωτάθλημα της  Σούπερ Λίγκ 2  και η ''Ο&#...