ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022

Αντί να βρεθεί λύση...η ΕΠΟ ''τορπιλίζει'' τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα !

Tα δεδομένα αλλάζουν καθημερινά όσον αφορά την τύχη των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων ...και πλέον μετά και την τελευταία ανακοίνωση της ΕΠΟ ...φαίνεται ότι οδηγούμαστε -αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά- σε πλήρη αναστολή των πρωταθλημάτων !

Όπως προκύπτει μέσα απο το ρεπορτάζ του καλού φίλου Αγγελου Χάνου (insport.gr) , μετά τις δηλώσεις του κ.Αυγενάκη είχε δοθεί η εντύπωση ότι όλη η ιστορία πήγαινε σε εκτόνωση, ωστόσο η ΕΠΟ με νεότερη ανακοίνωσή της αντιτάσσεται ολοκληρωτικά κατά του Μητρώου Αθλητικών Σωματείων σε ότι αφορά το ποδόσφαιρο.

Κατόπιν τούτου τα δεδομένα αλλάζουν και το μέλλον για έναρξη των αγώνων είναι κάτι παραπάνω από αβέβαιο.

 Από μέρα σε ημέρα όλα αλλάζουν και τα νεότερα λένε ότι την Παρασκευή (30/9) θα αποφασίσει πλήρη αναστολή όλων των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων.


Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Η ΕΠΟ δεν μπορεί να δεχθεί το Μητρώο επειδή παραβιάζει την Ολιστική Μελέτη, την οποία έχει υπογράψει ο Πρωθυπουργός. Επιπλέον, το Μητρώο αποτελεί ουσιαστικά μια περιττή διαδικασία αδειοδότησης, αφού υπάρχει η Ειδική Αθλητική Αναγνώριση, με την οποία νομιμοποιούνται όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία. Το τοπίο είναι ξεκάθαρο: η ΕΠΟ δεν πρόκειται να αποδεχθεί διαδικασίες που παραβιάζουν τόσο το δικό της Καταστατικό, όσο και πολύ περισσότερο τα Καταστατικά των FIFA και UEFA»

Γ΄Εθνική (1ος όμιλος) : η ''ταυτότητα'' της 33ης και προ-τελευταίας αγωνιστικής! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

Με την 33η και προ-τελευταία αγωνιστική συνεχίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης το πρωτάθλημα στον 1ο όμιλο της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας όπου σημει...