ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022

Τέλος Οκτωβρίου ξεκινούν τα παιδικά πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. Δράμας!

 Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Γεώργιος Μπακαλόπουλος» της ΕΠΣΔ πριν απο λίγες ημέρες , συγκέντρωση των παραγόντων και των εκπροσώπων των τμημάτων υποδομής της Δράμας με τους παράγοντες της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων του νομού μας. 

Στη συνάντηση παρόντες από πλευράς Ένωσης ήταν ο Πρόεδρος Γιώργος Χατζησαρόγλου, ο Γενικός Γραμματέας Δημήτρης Αθανασιάδης, ο αντιπρόεδρος Σάκης Λαζαρίδης και τα μέλη της Επιτροπής Παιδικών Πρωταθλημάτων Θέμης Περπερίδης (πρόεδρος), Ζήρδας Ιωάννης και Τσιάρας Ευάγγελος. 

Από πλευράς σωματείων παρόντες ήταν όλοι, σχεδόν, οι εκπρόσωποι των ακαδημιών της Δράμας που ασχολούνται σοβαρά με τις μικρές ηλικίες.


Από τη συζήτηση που έγινε και την ανταλλαγή των απόψεων από τις εμπλεκόμενες πλευρές, καταλήξαμε στα εξής:

1) Τα φετινά παιδικά πρωταθλήματα θα διεξαχθούν σε τρεις κατηγορίες.


α) την κατηγορία Κ10 με παιδιά γεννημένα τα έτη 2013-2014 και νεότεροι,


β) την κατηγορία Κ12 με παιδιά γεννημένα τα έτη 2011-2012 και νεότεροι και


γ) την κατηγορία Κ14 με παιδιά γεννημένα τα έτη 2009-2010 και νεότεροι


2) Η έναρξη των πρωταθλημάτων θα γίνει για τις ηλικίες Κ12 (θα παίζει Κυριακή) και Κ14 (θα παίζει Σάββατο) στις 22-23 Οκτωβρίου, ενώ η ηλικία Κ10 (θα παίζει Κυριακή) θα ξεκινήσει στις 30 Οκτωβρίου.


3) Στις 15 ή 16 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί το ποδοσφαιρικό Τουρνουά «Γεώργιος Μπακαλόπουλος» το οποίο δεν μπόρεσε να γίνει την άνοιξη που μας πέρασε, με ηλικίες που θα γνωστοποιηθούν έγκαιρα στις ομάδες.


Οι δηλώσεις συμμετοχής των ομάδων για τα παιδικά πρωταθλήματα λήγουν στις 14 Οκτωβρίου και αμέσως μετά θα εκδοθεί η συμπληρωματική προκήρυξη των αγώνων στην οποία θα ρυθμίζονται διάφορα θέματα που εκκρεμούν.

Επιμέλεια : Λάζαρος Παπαλαζάρου

Μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική : το πρόγραμμα της πρεμιέρας σε όλους τους ομίλους!

 Έφθασε λοιπόν η πολυπόθητη ώρα για τις πρωταθλήτριες των Ενώσεων ...που θα διεκδικήσουν την άνοδο τους μέσω των αγώνων μπαράζ ! Σίγουρα η σ...