ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022

Πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος αγιασμός των διαιτητών ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Δράμας ! Νέα Σχολή Διαιτητών

 Με τον καθιερωμένο αγιασμό και τις γραπτές εξετάσεις τους σε θέματα κανονισμού ξεκίνησε και επίσημα η φετινή αγνωστική περίοδος για τους διαιτητές της Δράμας όπως προκύπτει και απο το ρεπορτάζ των ''Χρονικών'' !

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας, Θόδωρος Γκαϊτατζής, και τα μέλη της Πέτρος Τρύφων, Γιώργος Τσενεκίδης και Λευτέρης Καζαντζίδης, υποδέχτηκαν τους διαιτητές στην αίθουσα του «Δημήτριος Κραχτίδης», την οποία η Επιτροπή χρησιμοποιεί όλο τον χρόνο για τις συναντήσεις και τα μαθήματά τους.

Μετά την τέλεση του Αγιασμού, οι Δραμινοί διαιτητές  υποβλήθηκαν σε γραπτές εξετάσεις 
πάνω σε θέματα  κανονισμού, 
ενώ υπό κανονικές συνθήκες χθες 
θα υποβάλλονταν και σε αγωνιστικά τεστ. 
Σε ό,τι αφορά στα τεστ, τελικά ματαιώθηκαν
 και θα ορισθούν σε νέα ημερομηνία, 
καθώς δεν ήταν δυνατή η χρησιμοποίηση 
των εγκαταστάσεων του Δημοτικού Σταδίου της Δράμας,
 αν και η Επιτροπή είχε ενημερωθεί, εσφαλμένα, 
ότι θα μπορούσαν να τις χρησιμοποιήσουν.

 Κατόπιν τούτου, αποφασίστηκε να ορισθεί νέα ημερομηνία και πιθανότατα τα αγωνιστικά τεστ των Δραμινών διαιτητών να διεξαχθούν στο Κ. Νευροκόπι ή την Ελευθερούπολη, όπου τα γήπεδα διαθέτουν ταρτάν.

Στην ομιλία του προς τους διαιτητές της Δράμας ο κ. Γκαϊτατζής, πρόεδρος της Επιτροπής, ανέφερε ότι ο πήχης για τη δραμινή διαιτησία θα είναι και φέτος ψηλά. Μάλιστα, ανέφερε ότι αναμένεται και νέα φουρνιά διαιτητών μετά τη σχολή που θα γίνει μέσα στον Οκτώβριο.


Για όσους ενδιαφέρονται για να συμμετάσχουν στη σχολή, υπάρχει σχετική ενημέρωση στο site της Ε.Π.Σ.Δ. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αίτησης συμμετοχής είναι η 19η Σεπτεμβρίου 2022.


Η ''Ο'' εύχεται σε όλα τα παιδιά της δραμινής διαιτησίας 
καλή αγωνιστική χρονιά , με υγεία και επιτυχίες!

Μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική : live scores η εξέλιξη της 5ης αγωνιστικής! (Κυριακή 19/5 , 17:00)

  Με την 5η αγωνιστική συνεχίζεται  το απόγευμα της Κυριακής 19/5  το ειδικό πρωτάθλημα ανόδου προς την  Γ΄Εθνικη Κατηγορία μεταξύ των πρωτα...