ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022

Μέγ.Αλέξ. Αγίου Αθανασίου : ''χώρισαν οι δρόμοι'' με τον προπονητή Κώστα Πελικπασίδη!

 Παρελθόν αποτελεί εδώ και λίγες ώρες απο την τεχνική ηγεσία του Μέγα Αλέξ. Αγίου Αθανασίου ο μέχρι πρότινος προπονητής του Κωσταντίνος Πελικπασίδης!

Ο επί τετραετία προπονητής των ''ερυθρόλευκων'' που ανέλαβε την ιστορική ομάδα στα ''άγονα εδάφη'' της Β΄Κατηγορίας πριν τέσσερα χρόνια και την οδήγησε εκ νέου στα ''μεγάλα σαλόνια'' του δραμινού ποδοσφαίρου και ένα βήμα πριν τον τελικό του κυπέλλου ερασιτεχνών φέτος (αποκλείστηκε στην παράταση του ημιτελικού απο το Καλαμπάκι με δύο ισοπαλίες) ,  υπέβαλλε την παραίτηση του ....η οποία έγινε δεκτή σε φιλικό κλίμα απο τους διοικούντες της δραμινής ομάδας  , μιας και ο Κώστας Πελικπασίδης θα συνεχίσει να καθοδηγεί την ομάδα Κ15 των ''ερυθρόλευκων'' .

Πλέον τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί ο νέος προπονητής που θα καθοδηγήσει τους ''ερυθρόλευκους'' στον εντός έδρας αγώνα της πρεμιέρας με αντίπαλο τον Ορφέα Χωριστής .


Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον κ. Πελικπασίδη ανέφερε τα εξής : 

'' Αφήνω την ανδρική ομάδα σαν φίλος μιας και με συνδέουν πολλά με τον ιστορικό αυτό σύλλογο.

Αποτελεί τιμή για μένα η τετραετής θητεία στον πάγκο του Αγίου ....ένα ταξίδι που ξεκινήσαμε απο την Β΄Κατηγορία και φθάνει ως εδώ.

Θα συνεχίσω να είμαι στρατιώτης του Αγίου και θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους τους ποδοσφαιριστές που συνυπήρξαμε μαζί.

Βέβαια ένα μεγάλο ευχαριστώ στον καλό φίλο Πέτρο Παπαδόπουλο αλλά και τον επίσης καλό φίλο Γιώργο Νταλίδη που μου εμπιστευτήκανε το ''τιμόνι'' της ομάδος.

Καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες...'' 


* Η ''Ο'' ευχαριστεί θερμά τον καλό φίλο Κώστα Πελικπασίδη για την συνεργασία που είχαμε σε θέματα ενημέρωσης της ομάδος την τελευταία τετραετία.



Mπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική (1ος όμιλος) : η ''ταυτότητα'' της 2ης αγωνιστικής! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

 Με την 2η αγωνιστική συνεχίστηκε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης 1/5 η ειδική διαδικασία ανόδου στην Γ΄Εθνική μεταξύ των πρωταθλητών των Ε...