ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022

BIANCO MONTE ΔΡΑΜΑ 1986 Handball : φιλικά τεστ το σαββατοκύριακο με Ζαφειράκη (εντός) και Ολυμπιακό (Θεσσαλονίκη) το σαββατοκύριακο!

 Με δύο δυνατές φιλικές αναμετρήσεις θα συνεχίζει το ερχόμενο σαββατοκύριακο την προετοιμασία της , η Δράμα'86 που θα υποδεχθεί τον Ζαφειράκη Νάουσας το Σάββατο ενώ την επόμενη ημέρα (Κυριακή) θα ''συγκρουστεί'' στις Συκιές Θεσσαλονίκης με τον Ολυμπιακό!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της δραμινής ομάδος :

BIANCO MONTE ΔΡΑΜΑ 1986 Handball

Φιλικά για τους Δραμινούς με Νάουσα το Σάββατο 17:00 στο Κραχτίδης και με Ολυμπιακό στις Συκιές την Κυριακή στις 18:00.
Δύο ακόμη φιλικούς αγώνες στα πλαίσια της προετοιμασίας του θα δώσει ο BIANCO MONTE ΔΡΑΜΑ 1986 το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Συγκεκριμένα το Σάββατο 17:00 στο Κραχτίδης με τον Ζαφειράκη Νάουσας (είσοδος ελεύθερη) και την Κυριακή με τον Ολυμπιακό στις Συκιές 18:00.

Η προετοιμασία εξελίσσεται ομαλά με τους παίκτες να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους στις προπονήσεις με σκοπό την ομαδική και ατομική τους βελτίωση.

Μοναδικά προβλήματα είναι του Πολύδωρου και του Ζιβούλοβιτς που συνεχίζουν με ειδικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων που έχουν σε γόνατο και ποδοκνημική αντίστοιχα.

Την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν οι ιατρικές εξετάσεις των αθλητών ενώ σύντομα θα ανακοινωθεί και το ιατρικό team που υποστηρίζει τους Δραμινούς.

Mπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική (1ος όμιλος) : η ''ταυτότητα'' της πρεμιέρας! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

 Πρεμιέρα το απόγευμα της Κυριακής στο ειδικό πρωτάθλημα μεταξύ των πρωταθλητών των Ενώσεων για την άνοδο στην Γ΄Εθνική και συγκεκριμένα στο...