ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022

B΄ΕΠΣ Δράμας 2022-23 : ο διαχωρισμός των ομίλων !

 Μετά την συνάντηση της ΕΠΣ Δράμας με τους εκπροσώπους  των σωματείων , όπως προκύπτει απο το ρεπορτάζ του καλού φίλου Λάζαρου Παπαλαζάρου (draminaspor.gr) την περασμένη Δευτέρα 5/9 στο ξενοδοχείο ΕΠΑΥΛΙΣ έγινε γνωστός και ο διαχωρισμός των ομίλων στο πρωτάθλημα της Β΄ΕΠΣ Δράμας !

Στο επερχόμενο πρωτάθλημα δήλωσαν συμμετοχή 17 ομάδες όπου θα χωρισθούν σε δύο ομίλους (ο πρώτος με εννέα ομάδες ενώ ο δεύτερος με οκτώ ομάδες) ...

Στο φετινό πρωτάθλημα δεν δήλωσαν συμμετοχή οι Δόξα Μικρόπολης , Δόξα Μικροκλεισούρας , Δόξα Καστρινός Β' και Πανδραμαϊκός Β΄...ενώ αντίθετα θα έχουμε δύο επιστροφές (Αετός Βαθυτόπου και Δόξα Σιταγρών) καθώς και δύο νεοσύστατες ομάδες (Πήγασος Δράμας και Δόξα Δράμας Β΄) !

Αναλυτικά οι δύο όμιλοι : 

1ος όμιλος 

Αρης Μικροχωρίου 

Ηρακλής Αδριανής 

Απόλλων Νεροφράκτη 

Ηρακλής Μαυροβάτου

Κεραυνός Αρκαδικού 

ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού Β΄

Ακρίτας Ν. Κρώμνης 

Πήγασος Δράμας 

Αστέρας Κουδουνίων


2ος όμιλος

Μέγ.Αλέξ. Γραμμένης 

Ηρακλής Μυλοποτάμου 

Δόξα Κάτω Βροντούς 

Δόξα Σιταγρών 

Αετός Βαθυτόπου 

Δόξα Δράμας Β΄

Αρης Αμπελακίων 

Αρης Φωτολίβους 

Μετά από συζήτηση και ψηφοφορία μεταξύ των παρευρισκομένων σωματείων της Β’ ΕΠΣΔ, αποφασίσθηκε να διεξαχθεί το πρωτάθλημα όπως και πέρσι, δηλαδή με δύο φάσεις. 

Η πρώτη φάση με διπλούς αγώνες και η δεύτερη φάση με play off( 4+4 πρώτοι κάθε ομίλου, με διπλούς αγώνες και μπόνους 3-2-1-0 βαθμούς) και play out (4+4 από το τέλος κάθε ομίλου, με μονούς αγώνες, ενώ ο 9ος του Α’ ομίλου δεν θα συμμετάσχει). 

 

Mπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική : την Τρίτη 2/4 η κλήρωση των αγώνων!

Την ερχόμενη Τρίτη 2/4 θα διεξαχθεί η κλήρωση των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄Εθνική Κατηγορία μεταξύ των πρωταθλητών των Ενώσεων όπω...