ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022

Aποχαιρέτησε το Ευρωπαικό Πρωτάθλημα ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ με ''ψηλά το κεφάλι'' η Προσοτσανιώτισα Ελένη Παπάζογλου ! (video)

 Μπορεί η Προσοτσανιώτισσα Ελένη Παπάζογλου να μην κατάφερε να προκριθεί στην επόμενη φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ21 που διεξάγεται στα Τίρανα της Αλβανίας ωστόσο κέρδισε εμπειρίες αφού αγωνίστηκε σε μια κατηγορία με αθλήτριες μεγαλύτερης ηλικίας.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ηττήθηκε με σκορ 2-0 απο την Κροάτισσα Tukic ωστόσο θα μπορούσε να πάρει την πρόκριση αν δεν πλήρωνε το νωθρό της ξεκίνημα.

Μάλιστα στον δεύτερο γύρο  αν και βρέθηκε να χάνει με 0-6 εντούτοις αντεπιτέθηκε και έφθασε το σκορ στο 6-8 , χάνοντας όμως στην τελευταία φάση.

Επόμενη αγωνιστική δραστηριότητα για τον Άτλαντα Προσοτσάνης αλλά και για τους Ελένη Παπάζογλου και Αλέξανδρο Μπαρκώφ , στις 14/10 στην Ολλανδία όπου θα αγωνιστούν στο Παγκόσμιο βαθμολογούμενο open!


Δείτε την προσπάθεια της ελληνίδας αθλήτριας 

απο το 20:00 μέχρι το 30:00 !Δόξα Αντ. Καστρινός : συνεχίζουν και στα ''μεγάλα σαλόνια'' οι Τσορούμογλου , Τορνικίδης και Τσιμπλίδης!

 Μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας απο τον Μιχάλη Τσοκακτσίδη στην Δόξα Αντ. Καστρινός...συνεχίστηκε εκ νέου ο αγωνιστικός σχεδιασμός τω...