ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022

Δόξα Δράμας : ''μιλάει'' πορτογαλικά με τον 34χρονο Ρικάρντο Πιρές!

 Ο 34χρονος Ρικάρντο Πιρές είναι ο ποδοσφαιριστής που θα καλύψει τη θέση του κεντρικού επιθετικού στη Δόξα  , όπως προκύπτει μέσα απο το ρεπορτάζ του καλού φίλου Δημήτρη Τσιάρα (sportdrama.gr) !



Ο βραζιλιάνος σέντερ φορ γεννήθηκε στο Ρίο ντε Τζανέιρο (22/9/87) και έχει αγωνιστεί σε Γερμανία, Κολομβία, Μεξικό. Μάλτα και Ταϊλάνδη ενώ στο υπόλοιπο της καριέρας του  αγωνίστηκε σε ομάδες της Πορτογαλίας, χώρα από την οποία έχει πάρει υπηκοότητα και διαβατήριο. 

Τελευταία του ομάδα ήταν η Μπαϊρένσε.

Αρχικά στο στόχαστρο των διοικούντων μπήκε ο 33χρονος Νταβίντ Λεμπονό, αφρικανικής καταγωγής  με γαλλικό διαβατήριο, ο οποίος αξιολογήθηκε σαν μια πολύ καλή περίπτωση. 

Ωστόσο η δυνατότητα πιο άμεσης προσθήκης του ήταν ο λόγος που τελικά επιλέχθηκε ο Πιρές.

 Ο υψηλόσωμος (1.90) επιθετικός έρχεται αεροπορικά από την Πορτογαλία στην Ελλάδα και στη Θεσσαλονίκη νωρίς το πρωί της Κυριακής. 

Εκεί θα τον περιμένει ο εκπρόσωπος του και μαζί θα ταξιδέψουν για τη Δράμα όπου το απόγευμα θα παρακολουθήσει το φιλικό με τον Πανδραμαϊκό και τους νέους συμπαίκτες του.

Γ' Εθνική 2023-24 : οι σκόρερς των ομίλων...με την ''γλώσσα των αριθμών'' !

 Το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας ολοκληρώθηκε πριν απο λίγες ημέρες .... Ο Αργεντίνος Φράνκο Σέα του Νέστου Χρυσούπολης με ένα καρέ σ...