ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022

Βύρωνας Καβάλας - Δόξα Δράμας 3-1 : φιλική ήττα ...για χρήσιμα συμπεράσματα!

 Μετά από μέτρια εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο και σαφώς καλύτερη στο δεύτερο η Δοξα Δράμας έχασε μέσα στο Βερούλειο στάδιο της Καβάλας από τον τοπικό Βύρωνα του Δραμινού προπονητή Μπάμπη Καζεπίδη με 3-1....

Στο πρώτο ημίχρονο οι Καβαλιώτες πέτυχαν δύο τέρματα στο 13’ με το Χατζόπουλο και στο 15’ με τον Παντελίδη..
Στην επανάληψη μείωσε ο Κόντος σε 2-1 στο 59’....για να δεχθεί και τρίτο γκολ η Δόξα στο 68’ από τον Γκατζολάρι και από εμφανή θέση οφσάιντ ...ενώ στο 71’ ακυρώθηκε γκολ του Κόντου.


Επόμενο φιλικό τεστ για την Δόξα Δράμας το ερχόμενο Σάββατο στην Αρναία με αντίπαλο την τοπική ομάδα.

ΒΥΡΩΝ (Καζεπίδης): Ευστρατίου (46' Αθανασίου), Μαυρογιάννης (75' Κούρτογλου), Καρύπογλου (59' Σιδηρόπουλος), Ναουμίδης, Τουμανίδης (35' Τσιτσιλικάκης), Ιβανίδης, Γκατζολάρι (75΄Τζεράκης), Λουκοβίτης, Χατζόπουλος (53' Δερμιτζάκης Π.)., Παντελίδης, Δερμιτζάκης Αντ.(75' Δεληγιαννίδης )


ΔΟΞΑ (Κετσιεμενίδης): Καράδαης, Φραγκούλης, Μκρτσιάν, Παπαϊωάννου (46΄Ντόσης), Μπλιός, Τζελίδης, Καζαντζίδης, Ρούτσης (46' Περσίδης), Χατζηκυριάκου (27' Κόντος), Παπαδόπουλος (75' Χατζηδημητρίου), Βάντερσον (46' Καρακούτης- 71' Ιορδανίδης Χρ.).


Μετά τον αγώνα ο προπονητής της δραμινής ομάδος Κυριάκος Κετσιεμενίδης δήλωσε: «Η κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο. Η διαφορά των δύο ομάδων είναι ότι ο Βύρωνας από την πλευρά του τις ευκαιρίες του τις έκανε γκολ ενώ εμείς δείχνουμε ότι συνεχίζουμε να έχουμε πρόβλημα στην επιθετική μας γραμμή. Άλλωστε αυτά τα φιλικά έχουν σαν μοναδικό στόχο να μας βοηθήσουν να εντοπίσουμε τις αδυναμίες και τα προβλήματα μας και να προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε».

Mπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική : οι διαιτητές της 3ης αγωνιστικής! (Κυριακή 12/5)

 Επιστροφή στην δράση για το ειδικό πρωτάθλημα ανόδου στην Γ΄Εθνική μεταξύ των πρωταθλητών των Ενώσεων την ερχόμενη Κυριακή 12/5 και η ΚΕΔ/Ε...