ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022

Μακεδονικός Αλιστράτης - Φίλιπποι Δοξάτου 2-3 : σπουδαίο τρίποντο στην εκπνοή για τους ''κυανόλευκους'' !

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη για τους Φιλίππους Δοξάτου που επικράτησαν με σκορ 2-3 μέσα στην Αλιστράτη επί του φιλόδοξου φέτος Μακεδονικού και έτσι ξεκίνησαν με το ...΄΄δεξί΄΄ την φετινή χρονιά!

photo: DOXATINA NEA

Σε ένα ματς με αρκετά καλό ρυθμό αλλά και πολλά νεύρα οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν σχετικά γρήγορα με δύο γκολ (20΄Κυριαζάκης , 22 ΄Κεσίδης ) και έτσι μπήκαν σε θέση οδηγού πριν το μισάωρο!

Στην εκπνοή του ημιχρόνου ο Μακεδονικός έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Πολυζώνη με 2η κίτρινη ...

Στην επανάληψη όμως και παρά το γεγονός ότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο η γηπεδούχος ομάδα ανέβασε ρυθμό και έτσι κατάφερε στο πρώτο τέταρτο να φέρει το ματς στα ίσα (2-2) με τους  Χρήστο (46΄) και Γιώργο (58΄) Γιάντσιο δίνοντας έτσι ενδιαφέρον για το τελευταίο μισάωρο...

Οι ''πράσινοι'' κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στην περιοχή του Καραγιαννίδη χωρίς όμως να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν με κορυφαία αυτή του Παναγιώτου Χ. που νικήθηκε στο τετ α τετ απο τον τερματοφύλακα του Δοξάτου (85΄) σε ένα καθοριστικό σημείο!

Την σπουδαία εκτός έδρας νίκη στους φιλοξενούμενους χάρισε όμως ο νεαρός Δημητριάδης απο τα 11 μέτρα στις καθυστερήσεις (95΄) ...στο πέναλτι που κέρδισε ο Παντίκογλου ο οποίος ανατράπηκε απο τον Αντωνιάδη!


Αναλυτικά η ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης (πατήστε πάνω στην εικόνα για να την μεγενθύνετε) :



Superleague 2 : LIVE SCORES η 6η αγωνιστική των play-offs & play-out! (Σάββατο 20/4 , 16:00)

  Με    την 6η αγωνιστική  των play-offs και play-out συνεχίζεται σήμερα Σάββατο 20/4  το πρωτάθλημα της  Σούπερ Λίγκ 2  και η ''Ο&#...