Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το τρίτο κατά σειρά φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας της Δόξας Β’ που θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Β΄ΕΠΣ Δράμας , με αντίπαλο την ομάδα Κ15 του ΠΑΟΚ που έγινε στο γήπεδο της Δόξας .
Ένα δυνατό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες με καλή αγωνιστική δυναμική, πολύ χρήσιμο για συμπεράσματα για τον προπονητή - των μικρών Μαυραετών - Λεωνίδα Βογιατζόγλου.
Διαιτητές: Παυλίδης / Μπουλής - Γεωργιάδου
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ Β’ (Βογιατζόγλου):
Γεωργακούδης, Κυριακίδης, Χατζηαθανασιάδης, Σταυρόπουλος, Μιχαηλίδης, Χατζηγεωργιάδης, Κοτζαμάνης, Βασιλειάδης, Γεωργιάδης, Μητρούσης, Κοντογιάννης.
Στο Β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν:
Βογιατζόγλου, Σίντος, Παντζαρίδης, Μουρατίδης. Καρράς, Κριθαρίδης, Κομπόλιας, Πουλιούδης. Πάππος.
ΠΑΟΚ Κ15 (Βακουφάρης - Κωνσταντινίδης):
Μητρούσης, Μακρής, Αυγιτίδης, Κυριαζίδης, Λουτζιανότης, Μινασίδης, Τασιούλας, Τουρσουνίδης, Καραγκιοζίδης, Γεωργιάδης, Τέλος.
Στο Β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν:
Ματζάρης, Μπέλης, Μαύρος, Τσομπανόπουκλος, Τζένκο, Τζεμαλίδης, Σιδηρόπουλος, Κόβαλ, Μπακαλίδης, Κρομίδας.