ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022

Δόξα Δράμας : ματαιώθηκε το φιλικό με την Αρναία...την Κυριακή 11/9 το ''el dramino'' με τον Πανδραμαϊκό! Νέος υπεύθυνος των Ακαδημιών ο Γιάννης Τσιπλάκης!

 Την ματαίωση του φιλικού με την Αρναία -λόγω υποχρεώσεων της χαλκιδικιώτικης ομάδας στο κύπελλο της Ενώσεως της , αλλά και την ημερομηνία διεξαγωγής του φιλικού δραμινού ντέρμπι με τον Πανδραμαϊκός γνωστοποίησε η δραμινή ομάδα ....καθώς και την ανάληψη των Ακαδημιών απο τον Γιάννη Τσιπλάκη!

Αναλυτικά η ανακοίνωση των ''Μαυραετών'' :

Ενημερώνουμε τους φιλάθλους της ομάδας μας ότι ματαιώνεται το προγραμματισμένο φιλικό του Σαββάτου στην Αρναία με την τοπική ομάδα μετά από απόφαση της ΕΠΣ Χαλκιδικής να την ορίσει σε παιχνίδι της διοργάνωσης του κυπέλλου της.

-Επίσης καλωσορίζουμε το Γιάννη Τσιπλάκη ο οποίος αναλαμβάνει υπεύθυνος των ακαδημιών του συλλόγου μας στη θέση του Ηλία Μπόσκου που μας ενημέρωσε ότι για προσωπικούς λόγους δεν μπορεί να συνεχίσει, ωστόσο παραμένει κοντά στην ομάδα μας με τη θέση του πάντα ανοιχτή να τον περιμένει.

ΕΠΣ Δράμας : οι διαιτητές των αγώνων μπαράζ! (Σάββατο 20 και Κυριακή 21 Απριλίου)

Ολοκληρώνεται η αγωνιστική περίοδος 2023-24 για την ΕΠΣ Δράμας αυτό το σαββατοκύριακο (20-21/4) με τους αγώνες μπαράζ και η Επιτροπή Διαιτησ...