ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022

Εθνικός Αστ. Καλλιφύτου - Α.Ε. Αμπελοκήπων 1-1 : ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ !

 (Χ)ωρίς νικητή έληξε η (μοναδική) αναμέτρηση ανάμεσα στον Εθνικό Αστέρα Καλλιφύτου και την Α.Ε. Αμπελοκήπων (1-1) ωστόσο υπήρξαν νικητές!

photo : Στέλιος  Παπαδόπουλος / EΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ (FB)

Αυτοί δεν ήταν άλλοι απο τους θεατές που απόλαυσαν πραγματικά ένα ελεύθερο παιχνίδι με αρκετές φάσεις εκατέρωθεν (πραγματικά μετρήσαμε πάνω απο 20 τελικές) και σίγουρα έφυγαν ικανοποιημένοι απο το θέαμα που είδαν.

Σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι όπου νικήτρια θα μπορούσε να είναι η κάθε ομάδα ξεχωριστά ο Εθνικός Αστέρας στην επιστροφή του Θωμά Ματρακούκα στο δραμινό ποδόσφαιρο παρουσιάστηκε ανανεωμένος , συμπαγής αμυντικά και επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις.

Απο την άλλη πλευρά η Α.Ε. Αμπελοκήπων έχοντας αρκετές αλλαγές σε σχέση με την περυσινή χρονιά σίγουρα έχει περιθώρια βελτίωσης ώστε να μπορέσει να ''χτυπήσει'' την κορυφή!

Στο αγωνιστικό μέρος ...οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Φουρουντζή στο 35ο λεπτό ενώ οι ''κιτρινόμαυροι'' έφεραν το ματς στα ίσα με τον Μελίδη στο 52΄.

Στο 73΄ο Τρελόπουλος σημείωσε γκολ το οποίο όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Αναλυτικά η ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης (πατήστε πάνω στην εικόνα για να την μεγενθύνετε) :



ΕΠΣ Δράμας : οι διαιτητές των αγώνων μπαράζ! (Σάββατο 20 και Κυριακή 21 Απριλίου)

Ολοκληρώνεται η αγωνιστική περίοδος 2023-24 για την ΕΠΣ Δράμας αυτό το σαββατοκύριακο (20-21/4) με τους αγώνες μπαράζ και η Επιτροπή Διαιτησ...