ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022

Δόξα Δράμας - Πανδραμαϊκός 0-1 : φιλική νίκη για τους ''βυσσινί'' στο ''el dramino'' !

 Με νικητή τον Πανδραμαϊκό με 1-0 επί της συμπολίτισας Δόξας Δράμας ολοκληρώθηκε το φιλικό προετοιμασίας ανάμεσα στις δύο μεγάλες ομάδες της Δράμας .

Το ματς έγινε κάτω από αρκετή ζέστη , με το παρών να δίνουν αρκετοί φίλοι και των δύο ομάδων

ενώ το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Παυλίδης στο 42΄.

Πλέον απο αύριο στην διάθεση του Κυριάκου Κετσιεμενίδη τίθεται και ο νεοαποκτηθέντας Πιρές ενώ στον Πανδραμαϊκό βρίσκονται εν αναμονή της απόφασης για την κατηγορία που θα αγωνίζεται η δραμινή ομάδα .....



Φάσεις και γκολ (επιμέλεια : Δημήτρης Τσιάρας/sportdrama.gr)


19′ Μετά από εκτέλεση κόρνερ από αριστερά του Αχαλινόπουλου ο Παυλίδης πιάνει κεφαλιά που φεύγει λίγο άουτ.


29′ Απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ από αριστερά του Ντόση, προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Τουλκέρη αλλά τελικά μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του ΠανδραμαΪκού.



36′ Φάση διαρκείας για τη Δόξα και τελικός αποδέκτης έξω από την περιοχή και στον άξονα ο Τζελίδης που κάνει ένα δυνατό ευθύβολο σουτ με το οποίο τραντάζει το δεξί δοκάρι της εστίας του Τουλκέρη


42′ ...0-1 : Σέντρα του Αχαλινόπουλου από δεξιά, στο δεύτερο δοκάρι και μέσα στην μικρή περιοχή χωρίς πίεση ο Παυλίδης με πλασέ σουτ σκοράρει παρά την προσπάθεια του Κολιοφούκα που βρήκε λίγο μπάλα.


56′ Ο Παυλίδης σε θέση βολής απέναντι στον Κολιοφούκα και ο τερματοφύλακας της Δόξας στην πρώτη του παρουσία κάτω από τα δοκάρια στα φιλικά προετοιμασίας επιβεβαιώνει τον τίτλο του κορυφαίου τερματοφύλακα του ομίλου στο περσινό πρωτάθλημα


69′ Κάθετη του Ρούτση στον Παπαδόπουλο, πάσα από δεξιά στο Θεοδοσιάδη που σουτάρει, διώχνει ο Τουλκέρης και στην επαναφορά από καλή θέση ο Μπλιός δεν μπορεί να σκοράρει.




ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Πουλικίδης / Κοτανίδου -Μπόιτσιος

ΔΟΞΑ (Κετσιεμενίδης): Κολιοφούκας, Θεοδοσιάδης, Ντόσης (74' Κυριακίσδης Σαβ.), Φραγκούλης, Μκρτσιάν, Τζελίδης, Μπλιος, Περσίδης, Χατζηδημητρίου (50' Ιορδανίδης), Βάντερσον (46' Ρούτσης), Παπαδόπουλος (88' Γεωργιάδης)




ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ (Στοϊλας): Τουλκέρης (83' Καραγιαννίδης), Κουκόλης, Μπάμπουρας,(72' Καπουσούζης), Κονταξής, Μεντής, Ιγνατίου (77' Μητρούσης), Άντριτς, Γιαννόπουλος, Αχαλινόποιυλος, Μπερούκας (81' Ιωσηφίδης), Παυλίδης.



* Ευχαριστούμε θερμά τους καλούς φίλους Λάζαρο Παπαλαζάρου και Χριστίνα Γεωργιάδου για το φωτογραφικό υλικό.





Μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική : η ιστορία των μπαράζ των πρωταθλητών ΕΠΣ απο το 2011-12 μέχρι σήμερα!

 Μια ακόμα ειδική διαδικασία ανόδου στην Γ΄Εθνική μεταξύ των πρωταθλητών των Ενώσεων είναι προ των πυλών και η πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Δράμας &...