Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022

ΚΑΟΔ : στο προπονητικό team ο Σέρβος Vukasin Mandic !

Έναν ...Σέρβο έντυσε στα ''πράσινα'' ο ΚΑΟΔ ....όχι όμως για το παρκέ αλλά για το προπονητικό team στα τμήματα υποδομής της δραμινής ομάδος!

Αναλυτικά η ανακοίνωση των ''πρασίνων'' :

Ο Vukasin Mandic εντάχθηκε στο προπονητικό team του Κ.Α.Ο.Δ..

Ο Σέρβος προπονητής, ειδικός στα αναπτυξιακά τμήματα, έρχεται στον ΚΑΟΔ.
Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στα αναπτυξιακά τμήματα το μέγιστο δυνατό.
Είναι ίσως η πρώτη φορά που Ελληνική ομάδα κάνει μια τέτοια επένδυση, γιατί πιστεύει στο ταλέντο των Ελλήνων καλαθοσφαιριστών .
Ως καλαθοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του το 2001 και αγωνίστηκε επαγγελματικά σε πολλές ομάδες της Σερβίας και της Ευρώπης.
Στην χώρα μας έχει αγωνιστεί με τα χρώματα της ΑΕΚ.

Ως προπονητής εργάστηκε στα αναπτυξιακά προγράμματα ομάδων της Σερβίας.
Επίσης, εργάστηκε ως personal trainer και πρόσφερε τις γνώσεις του για την βελτίωση επαγγελματιών καλαθοσφαιριστών της Σερβίας και άλλων Ευρωπαίων καλαθοσφαιριστών.

Ο Vukasin Mandic ήταν υπεύθυνος για την σεζόν 2021 – 2022 στα αναπτυξιακά τμήματα του ΕΡΥΘΡΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ (Crvena Zvezda) που θεωρείται από τα καλύτερα σχολεία καλαθόσφαιρας στην Ευρώπη.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Vukasin Mandic ευχαρίστησε τον ΚΑΟΔ και δήλωσε πρόθυμος να προσφέρει τα μέγιστα και να πετύχει την βελτίωση των Δραμινών αθλητών και τους στόχους που έβαλε με τον σύλλογο.

Καλούμε, λοιπόν, όλους τους Δραμινούς, καλαθοσφαιριστές αλλά και όσους έχουν σκοπό να δοκιμάσουν στην καλαθόσφαιρα, αγόρια και κορίτσια κάθε ηλικίας , να συμμετέχουν στα αναπτυξιακά τμήματα του ΚΑΟΔ με προπονητή τον Vukasin Mandic.

Β΄ΕΠΣ Δράμας (2ος όμιλος) : η ''ταυτότητα'' της πρεμιέρας ! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

   Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Β΄ΕΠΣ Δράμας το απόγευμα της Κυριακής όπου σε έξι αναμετρήσεις σημειώθηκαν 24 γκολ ! Στα αποτε...