ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 20 Αυγούστου 2022

SUPERLEAGUE : Στην σέντρα οι '' Δικέφαλοι'' ...θέλουν να ξεκινήσουν με το ...''δεξί'' !

 Η αυλαία της Σούπερ Λιγκ άνοιξε, με το πρώτο παιχνίδι της σεζόν να αφήνει υποσχέσεις για τη συνέχεια. Η δεύτερη ημέρα, περιλαμβάνει τρία παιχνίδια που ελκύουν το ενδιαφέρον.

Η Σούπερ Λιγκ έκανε πρεμιέρα χθες, με το ισόπαλο παιχνίδι ανάμεσα σε Βόλο και Αστέρα Τρίπολης που έληξε 3-3. 

Σήμερα 20/8 η αγωνιστική δράση συνεχίζεται με τρις ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις που… τραβούν τα βλέμματα!

Ατρόμητος-ΟΦΗ 20:00

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι, o Ατρόμητος υποδέχεται τον ΟΦΗ. 

Οι “γηπεδούχοι” με αρκετές αλλαγές από πέρσι, αλλά τον Κόουλμαν στο “τιμόνι”, ελπίζουν σε ένα καλύτερο ξεκίνημα, αφού την περασμένη σεζόν η πρώτη νίκη ήρθε τον Νοέμβριο, ενώ έφτασαν να παλεύουν για την παραμονή. 

Οι πωλήσεις των Κουλούρη, Χαρίση, γέμισαν με 1,5 εκατ. ευρώ τα ταμεία της ομάδας, ενώ παρελθόν αποτελούν και οι Καστεγιάνο, Σπιριντόνοβιτς, Σάλομον, Μπεντινέλι. 

Ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου, θα έχει όλους τους παίκτες διαθέσιμους για την πρεμιέρα.

Ο ΟΦΗ από την άλλη φέτος ξεκινά με στόχο την εξάδα, καθώς η οκτάδα που τερμάτισε πέρσι δεν ήταν επιτυχία. 

Έχοντας σοβαρά θέματα στην άμυνα, οι Κρητικοί δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν βαθμολογικά τον ΠΑΣ και παρέμειναν εκτός εξάδας. 

Χωρίς τον βασικό κίπερ Επασί αλλά με προσθήκες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά όπως ο Λάρσον, οι “φιλοξενούμενοι” θέλουν να ξεκινήσουν με το… δεξί τις υποχρεώσεις τους για φέτος.



Λαμία-ΑΕΚ 21:30

Η δεύτερη σέντρα της ημέρας θα πραγματοποιηθεί στη Λαμία. Η ομώνυμη ομάδα, ξεκινά με προβλήματα τη φετινή σεζόν, καθώς λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, ανακοίνωσε έξι κρούσματα κορωνοϊού, χωρίς όμως να τα κατονομάσει. Κόντρα στην ΑΕΚ θα παραταχθεί χωρίς τους  οι Σαράνοφ, Αντέτζο, Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Γκέντσογλου, Ρόμανιτς, Μαρμεντίνι, Καραμάνος, Μποάκι, Γιακουμάκης. 

Με νέο προπονητή, καθώς ο Μιχάλης Γρηγορίου έφυγε και τη θέση του πήρε ο Φέστα, η προετοιμασία της Λαμία άργησε να ξεκινήσει λόγω των αγώνων μπαράζ που είχε να δώσει κόντρα στη Βέροια.

Η ΑΕΚ η οποία τερμάτισε στην πέμπτη θέση του πρωταθλήματος, κάτι που της κόστισε και την έξοδο στην Ευρώπη, πραγματοποίησε σαρωτικές αλλαγές σε προπονητικό, αγωνιστικό αλλά και διοικητικό επίπεδο. 

Με τον Ματίας Αλμέιδα στον πάγκο, προχώρησε σε ποιοτικές προσθήκες, όπως αυτές των Βίντα, Μουκουντί, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς, Γιόνσον ενώ εκτός ομάδας, τέθηκαν οι Τσιντώντας, Μπακάκης, Λε Ταλέκ και Ανσαριφάντ. 

Τελευταία στιγμή ανακοινώθηκε η πώληση του Μιτάι στη Λοκομοτίβ Μόσχας έναντι 3 εκατ. ευρώ, με τον Γιούση να παίρνει τη θέση του στην αποστολή.

 Εκτός είναι επίσης το νεότερο μεταγραφικό απόκτημα Μουκουντί, ο ανέτοιμος Γαλανόπουλος, αλλά και ο Γκατσίνοβιτς.


ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 21:45

Ο ΠΑΟΚ ο οποίος προέρχεται από μία όχι και τόσο επιτυχημένη χρονιά στο πρωτάθλημα, καθώς τερμάτισε στη δεύτερη θέση και 19 βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό, ενώ ηττήθηκε στον τελικό Κυπέλλου από τον Παναθηναϊκό, θέλει να μπει με το… δεξί στη νέα σεζόν μπροστά στον κόσμο του. Η πορεία του στο Κόνφερενς Λιγκ έσωσε την παρτίδα, όμως στα προκριματικά φέτος αποκλείστηκε νωρίς αφού παρουσιάστηκε ανέτοιμος.

 Αποχώρησαν οι Πασχαλάκης, Βαρέλα, Κρέσπο και Τσόλακ, όμως ενισχύθηκε με νεαρότερους παίκτες.

 Από την αποστολή που ανακοίνωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου λείπουν οι Νάσμπεργκ, Μιχαηλίδης, Ρικάρντο, Κούτσιας, Ράφα Σοάρες, ενώ οι Βιεϊρίνια και Ζίβκοβιτς εκτίουν ποινή από τον τελικό κυπέλλου.

Ο Παναιτωλικός από την άλλη που λίγο έλειψε να κάνει την έκπληξη και να αφήσει εκτός συνέχειας του Κυπέλλου τον Ολυμπιακό, προέρχεται από μία σεζόν στην οποία έδειξε καλή αγωνιστική εικόνα. 

Ο Γιάννης Αναστασίου παραμένει στο τιμόνι της ομάδας, χωρίς τους Αντούνιες, Μεντόσα και Βέργο, ενισχύθηκε όμως με τους Χατζηθεοδωρίδη, Μλάντεν, Σενγκέλια και Ζοάο Πέδρο. 

Στα φιλικά που έδωσε κατάφερε να σκοράρει στα δύο από τα έξι. 

Εκτός αποστολής για το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ έμειναν οι Μάρτενσον, Στεργιάκης, Μαλής, Μπακαδήμας και Μπελεβώνης.


Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ:

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022

21:30 Πανθεσσαλικό Στάδιο, ΝΠΣ Βόλος – Αστέρας Τρίπολης 3-3

Σάββατο 20 Αυγούστου 2022

20:00 Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, Ατρόμητος – ΟΦΗ

21:30 ΔΑΚ Λαμίας «Αθανάσιος Διάκος», Λαμία – ΑΕΚ

21:45 Γήπεδο Τούμπας, ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός

Κυριακή 21 Αυγούστου 2022

20:00 «Απόστολος Νικολαϊδης», Παναθηναϊκός – Ιωνικός

20:30 «Κλεάνθης Βικελίδης», Άρης – Λεβαδειακός

22:00 Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα

Mπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική : την Τρίτη 2/4 η κλήρωση των αγώνων!

Την ερχόμενη Τρίτη 2/4 θα διεξαχθεί η κλήρωση των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄Εθνική Κατηγορία μεταξύ των πρωταθλητών των Ενώσεων όπω...