ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2022

Κωσταντίνος Καΐρης (πρόεδρος Πανδραμαϊκού) : Το χειρότερο πρωτάθλημα του κόσμου η Superleague 2 - Ο Πανδραμαϊκός πρέπει να ανέβει!

 Ο ισχυρός άνδρας του Πανδραμαϊκού Kωσταντίνος Καϊρης μίλησε στο Μetropolis 95,5 και την εκπομπή ''Στην σέντρα'' ....για την υπόθεση ανόδου στη Superleague 2 και τη δικαστική διαμάχη της ομάδας της Δράμας με τον Αγροτικό Αστέρα, σημειώνοντας πως τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Πανδραμαϊκός θα αγωνίζεται στη Superleague 2.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε:

«Εμείς έχουμε αγωνία και εκνευριζόμαστε.

Από τον Νοέμβριο προς την Ένωση της Δράμας και την ΕΠΟ είχαμε τονίσει την παρατυπία που υπήρχε και το ότι δεν έπρεπε να συμμετέχει ο Αγροτικός Αστέρας, με την ΕΠΟ να μην κάνει κάτι, ενώ μετά απευθυνθήκαμε στο διαιτητικό δικαστήριο το οποίο μας δικαίωσε με μία σαφή απόφαση που λέει ότι παρανόμως αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα και στα μπαράζ, σημειώνοντας πως θα πρέπει να πάρει τη θέση ο Πανδραμαικός.

Η ομάδα μας είναι τυπικά στη Superleague 2 και φυσικά δεν έπρεπε να ξεκινήσουν τα μπαράζ. Εμείς προσφύγαμε κατά του Αγροτικού Αστέρα, ωστόσο έχει αργήσει η απόφαση αυτή και μας προκαλεί έναν εκνευρισμό».

 

Στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Η επιτροπή Μπιτζούνη μέσα από συνεδρίαση της αποφάσισε πως δεν γίνεται να διεξαχθούν ξανά μπαράζ, ωστόσο η ΕΠΟ δυσφορεί στην εφαρμογή του νόμου και δημιουργεί μία αναβλητικότητα, με τη συνάντηση Μπαλτάκου - Αυγενάκη να είναι μία συνάντηση που μπορεί να προκαλέσει όφελος».

 

Ενώ για το πρωτάθλημα της Superleague 2:

«Έχουμε ποδοσφαιριστές που δεν ξέρουν που να υπογράψουν, εμείς τους λέμε ότι θα αγωνιζόμαστε στη Superleague 2, αλλά θέλουν να είναι σίγουροι.

Στην ξεφτίλα της Superleague 2, το χειρότερο πρωτάθλημα του κόσμου έχει μία γελοία διαδικασία και οι ομάδες δεν μπορούν να κοιτάξουν το οικονομικό τους κομμάτι, με χορηγίες, διαφημίσεις και πολλά.

Θα πρέπει να εφαρμοστούν οι νόμοι».

Aετός Βαθυτόπου : διοικητικές αρχιαιρεσίες την Κυριακή 16/6 !

  Διοικητικές αρχιαιρεσίες στον ακριτικό Αετό  Βαθυτόπο θα διεξαχθούν την ερχόμενη Κυριακή 16/6 . Αναλυτικά η ανακοίνωση της ακριτικής ομάδα...