ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022

Κωσταντίνος Καϊρης (πρόεδρος Πανδραμαϊκού) : ''παρερμηνεύτηκαν τα λόγια μου''....''ποτέ δεν είπα ότι η SL2 είναι το χειρότερο πρωτάθλημα''!

 Ο πρόεδρος του Πανδραμαικού, Κωνσταντίνος Καϊρης με ανακοίνωση του το βράδυ της Τετάρτης , επεξήγησε το ότι παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις του σχετικά με την SL2 στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5!Αναλυτικά η νέα τοποθέτηση του Κωσταντίνου Καϊρη:

Αξιότιμε κ.αρχισυντάκτα

Με αφορμή συνέντευξη μου στο ράδιο metropolis Θεσσαλονίκης την Τρίτη 16/8 που αναπαρήχθη στα media μεταξύ άλλων αναφέρθηκα στην ανακοίνωση κάποιας διεθνούς Ενώσεως επαγγελματιών ποδοσφαιριστών που χαρακτήριζαν την SL2 της Ελλάδας ως το χειρότερο πρωτάθλημα από πλευράς πληρωμών κάτι το οποίο καταδίκασα και το σχολίασα ως απαξιωτικό και προσβλητικό για την χώρα μας.

Επίσης τόνισα ότι οι ομάδες της SL2 υποφέρουν οικονομικά και η καθυστέρηση της ΕΠΟ τις δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερη αδυναμία, δεδομένου οτι δεν μπορούν να κινηθούν στην αγορά για εξεύρεση πόρων όπως από διαφημίσεις, εισιτήρια διαρκείας, προώθηση του πρωταθλήματος και αρα καλύτερο τηλεοπτικό και χορηγικό περιβάλλον, οπότε θίγονται αδίκως για την φερεγγυότητα τους από κάποιους διεθνείς προβοκάτορες.

Όπως γίνεται αντιληπτό δεν χαρακτήρισα την SL2 ως το χειρότερο πρωτάθλημα, αντιθέτως οι θέσεις μου παρερμηνευτικαν και στις επικεφαλίδες έμεινε η αίσθηση περι χειρότερου πρωταθλήματος, κάτι που προφανώς δεν το ασπάζομαι επουδενί.

Αντιθέτως η SL2 κατά την άποψη μου είναι το πιο γλυκό πρωτάθλημα της χώρας αφού όλη η επαρχιακή Ελλάδα παρουσιάζει ποδοσφαιρικό σφυγμό τα δε έσοδα των ΠΑΕ αυτών ενισχύουν τις τοπικές κοινωνίες.

Αν μάλιστα δοθεί βάση και στην στελέχωση τους με Έλληνες ποδοσφαιριστές και προπονητές, κάτι που βρίσκεται στο σωστό δρόμο το όφελος είναι αυτονόητα πολλαπλό.

Η SL2 χρειάζεται μεγάλη βοήθεια από παντού και όλοι μας πρέπει να κινηθούμε σε αυτό το στόχο.

Ο Πανδραμαϊκός ΑΟ με την δύναμη και την οργάνωση των χορηγών του μπορεί να συνεισφέρει τα μέγιστα στην προσπάθεια αυτή.

Ένας ακόμη λόγος για την επιμονή του να συμμετάσχει στην Λίγκα.

Ο Α.ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΥ ΑΟ
ΚΑΙΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΙΑΤΡΟΣ

Μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική : live scores η εξέλιξη της 6ης και προ-τελευταίας αγωνιστικής! (Κυριακή 26/5 , 17:00)

  Με την 6η και προ-τελευταία αγωνιστική συνεχίζεται  το απόγευμα της Κυριακής 26/5  το ειδικό πρωτάθλημα ανόδου προς την  Γ΄Εθνικη Κατηγορί...