ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022

Champions League : Στα ''αστέρια'' Μπενφίκα , Πλζεν και Μακάμπι Χάιφα!

Τα τρία πρώτα εισιτήρια για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λίγκ βρήκαν κάτοχο....με την Μπενφίκα να τσεκάρει εύκολα το δικό της....ωστόσο τα υπόλοιπα δύο ....είχαν δραματική τροπή!

Μπενφίκα ...Βικτόρια Πλζεν και Μακάμπι Χάιφα λοιπόν .....βρίσκονται ήδη στα αστέρια !

Αναλυτικά :

Οι “αετοί” επικράτησαν με το εμφατικό 3-0 της Δυναμό Κιέβου, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στους ομίλους του Champions League, ενώ η ομάδα της Τσεχίας έκανε εξαιρετική ανατροπή και δήλωσε παρούσα εξίσου στη συνέχεια του θεσμού.

Η Μπενφίκα έκανε το καθήκον της και προκρίθηκε στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. 

Στο πρώτο ματς, οι “αετοί” είχαν επικρατήσει με 2-0 στο Λοτζ της Πολωνίας επί της Δυναμό Κιέβου, ενώ  νίκησαν εύκολα και στην ρεβάνς με 3-0 στη Λισαβόνα. 

Οι γηπεδούχοι βρήκαν τα τέρματά τους με τους Οταμέντι (27′), Ράφα Σίλβα (40′) και Νέρες (42′).


Στο “Ντούσαν Αρένα” της Τσεχίας, η Καραμπάγκ προηγήθηκε με γκολ του Όζομπιτς και έβαλε… φωτιά στους γηπεδούχους, οι οποίοι βρήκαν τρόπο να τη… σβήσουν. 

Με γκολ στο 58′ και το 73′ από τους Κόπιτς και Κλιμέντ αντίστοιχα, η Βικτόρια Πλζεν έκανε την ανατροπή και δήλωσε παρούσα στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τέλος , δραματικό φινάλε στο Βελιγράδι ...με τον Ερυθρό Αστέρα να προηγείται 2-1 στο ημίχρονο (27΄Πέσιτς , 43΄Ιβανιτς - 45΄+5΄Σούντγκρεν) ωστόσο στο δεύτερο μέρος οι Ισραηλινοί έφεραν το ματς στα φινάλε με αυτογκολ του Πάβκοβ!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των play-off (με κίτρινο χρώμα οι ομάδες που προκρίνονται στους ομίλους ενώ στην παρένθεση το σκορ του πρώτου αγώνα) :

Μπενφίκα - Ντιναμό Κιέβου 3-0 (2-0)

Βικτόρια Πλζεν - Καραμπαγκ 2-1 (0-0)

Ερυθρός Αστέρας - Μακάμπι Χαιφα 2-2 (2-3) 


Το πρόγραμμα της Τετάρτης  24/8 :

22:00 Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Μπόντο Γκλιμτ (0-1)

22:00 Τραμπζονσπόρ - Κοπεγχάγη (1-2) 

22:00 Αιντχόβεν - Ρέιντζερς (2-2)

Superleague 2 : LIVE SCORES η 6η αγωνιστική των play-offs & play-out! (Σάββατο 20/4 , 16:00)

  Με    την 6η αγωνιστική  των play-offs και play-out συνεχίζεται σήμερα Σάββατο 20/4  το πρωτάθλημα της  Σούπερ Λίγκ 2  και η ''Ο&#...