ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 23 Αυγούστου 2022

Champions League : ''σφραγίζει'' το εισιτήριο για τους ομίλους η Μπενφίκα ...μάχη σε Βελιγράδι και Πράγα!

 Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζονται τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, με τις Καραμπάκ και Βικτόρια Πλζεν να έχουν αφήσει ανοικτούς λογαριασμούς για την πρόκριση.

Με το βλέμμα στους ομίλους συνεχίζονται τα πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, με τρεις αναμετρήσεις που προσελκύουν το ενδιαφέρον. 

Η Μπενφίκα υποδέχεται τη Ντιναμό Κιέβου έχοντας κάνει σημαντικό βήμα πρόκρισης στον πρώτο αγώνα, η Μακάμπι Χάιφα θα υπερασπιστεί το προβάδισμα πρόκρισής της από το πρώτο παιχνίδι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, ενώ η Βικτόρια Πλζεν θα κυνηγήσει την πρόκριση μπροστά στον κόσμο της.


Βικτόρια Πλζεν-Καραμπάκ

Ανοικτούς λογαριασμούς άφησαν οι δύο ομάδες με το ισόπαλο χωρίς σκορ πρώτο παιχνίδι. 

Η Βικόρια Πλζεν θα είναι ξεκούραστη καθώς ακυρώθηκε το παιχνίδι του πρωταθλήματος κόντρα στη Mπρνο, έτσι ώστε να τα δώσει όλα για την πρόκριση. 

Ο κόουτς Μπίλεκ αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα απουσιών, ο αρχηγός Χέιντα θα είναι εκτός, καθώς είναι τιμωρημένος, όπως και οι Ρέζνικ (τραυματίας), ενώ ο επιθετικός Μπέισι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

 Η Καραμπάκ, η οποία ήταν ιδιαίτερα κινητική στο πρώτο παιχνίδι, θα ταξιδέψει στην Τσεχία προκειμένου να κάνει τη… δουλειά της και να πάρει την πρόκριση. 

Ο Γκουρμπάν Γκουρμπάνοφ δεν έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα, έχοντας τους περισσότερους παίκτες του διαθέσιμους.


Ερυθρός Αστέρας-Μακάμπι Χάιφα

Ο Ερυθρός Αστέρας δηλώνει πανέτοιμος για την πρόκριση με τον τεχνικό της ομάδας να δηλώνει την αισιοδοξία του. 

Στο πρώτο παιχνίδι γνώρισε την ήττα εκτός έδρας κόντρα στη Μακάμπι Χαιφα με 3-2 παρότι προηγήθηκε με 2-1. 

Από την άλλη, η ομάδα από το Ισραήλ έκανε ένα πρώτο βήμα, όμως καλείται να υπερασπιστεί το προβάδισμα του ενός γκολ που διατηρεί, έτσι ώστε να βρεθεί για πρώτη φορά στους ομίλους της Κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.


Μπενφίκα-Ντιναμό Κιέβου

Οι Πορτογάλοι είχαν τον πρώτο λόγο στο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου στο ουδέτερο Πολωνικό έδαφος, όπου και πήραν τη νίκη με 2-0. 

Ήταν καταιγιστικοί στο πρώτο ημίχρονο, σκόραραν και έπειτα έριξαν ρυθμούς, με τους Ουκρανούς να πιέζουν για το γκολ στα τελευταία λεπτά. 

Το Ουκρανικό πρωτάθλημα πήρε παράταση μιας εβδομάδας και θα ξεκινήσει τελικά στις 28/8. 

Με 26 παίκτες στην αποστολή καθώς οι τρεις προέρχονται από την Κ19, τα “παιδιά του πολέμου” θα επιδιώξουν να βρουν το… θαύμα, να σκοράρουν δύο και πλέον γκολ και να πάρουν όσα περισσότερα μπορούν μέσα στο “Ντα Λουζ”.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα (σε παρένθεση το σκορ του α΄αγώνα) : 

22:00 Βικτόρια Πλζεν - Καραμπαγκ (0-0)

22:00 Ερυθρός Αστέρας - Μακάμπι Χάϊφα (2-3)

22:00 Μπενφίκα - Ντιναμό Κιέβου (2-0)

Μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική : η ιστορία των μπαράζ των πρωταθλητών ΕΠΣ απο το 2012-13 μέχρι σήμερα!

 Μια ακόμα ειδική διαδικασία ανόδου στην Γ΄Εθνική μεταξύ των πρωταθλητών των Ενώσεων είναι προ των πυλών και η πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Δράμας &...