ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022

Α.Ε. Καλαμπακίου : στον Νικοτσάρα θα υποδεχθεί τον Ιωνικό Διαβατών για το Κύπελλο Ελλάδος!

 Το Αθλητικό Κέντρο της Ε.Π.Σ.Δ. που βρίσκεται στον Νικοτσάρα, θα χρησιμοποιήσει σαν έδρα η Α.Ε. Καλαμπακίου στον θεσμό του κυπέλλου Ελλάδος της Ε.Π.Ο - σύμφωνα με το ρεπορτάζ των ''Χρονικών'' . 

Η κυπελλούχος της Ε.Π.Σ. Δράμας στην α’ φάση έχει κληρωθεί να αντιμετωπίσει στην έδρα της τον Ιωνικό Ιωνίας (ή Ιωνικό Διαβατών) με το παιχνίδι να έχει ορισθεί για τις 31 Αυγούστου στις 17:30’.
Το γήπεδο του Καλαμπακίου βρίσκεται υπό ανακατασκευή και για τον λόγο αυτό αναζητήθηκε από τη διοίκηση της ομάδας νέα έδρα. 
Το γήπεδο της Δόξας δεν μπορούσε να χρησιμοποιηθεί, διότι την ίδια μέρα οι «Μαυραετοί» έχουν, εντός έδρας, φιλικό με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό, ενώ το γήπεδο της Προσοτσάνης θεωρήθηκε ότι είναι λίγο μακριά. 
Το μόνο γήπεδο που πληροί τις προϋποθέσεις για τη διεξαγωγή του ματς ήταν αυτό του Αθλητικού Κέντρου της Ε.Π.Σ.Δ. στον Νικοτσάρα και ως εκ τούτου επιλέχθηκε να δηλωθεί ως έδρα του αγώνα.
Ο Ιωνικός Ιωνίας είναι ο κυπελλούχος της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας, με έδρα τα Διαβατά. 
Κέρδισε τον Ορφέα Σουρωτής με 4-0 στον τελικό που διεξήχθη στο Καυτατζόγλειο Στάδιο και κατέκτησε το τρόπαιο για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική : live scores η εξέλιξη της 2ης αγωνιστικής! (Mεγάλη Τετάρτη 1/5 , 17:00)

  Με την 2η αγωνιστική συνεχίζεται  την Μεγάλη Τετάρτη 1/5  το ειδικό πρωτάθλημα ανόδου προς την  Γ΄Εθνικη Κατηγορία μεταξύ των πρωταθλητών ...