ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 27 Αυγούστου 2022

Τα… βλέμματα σε “Ζωσιμάδες” και Ριζούπολη!

 Με δύο παιχνίδια συνεχίζεται η αγωνιστική δράση της Σούπερ Λιγκ για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος, μετά τη μοιρασιά μεταξύ Ιωνικού και Λεβαδειακού (0-0) στη Νεάπολη.

Το Σάββατο (27/08) δίνεται συνέχεια στη δεύτερη αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος, μετά την αυλαία που άνοιξε το παιχνίδι μεταξύ Ιωνικού και Λεβαδειακού (0-0) στο γήπεδο των Νικαιωτών.

Στις 20:00, Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται την ομάδα της Λαμίας και αμφότερες οι ομάδες αναζητούν τους πρώτους τρεις βαθμούς στο πρωτάθλημα. Στην πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ, ο “Άγιαξ της Ηπείρου” γνώρισε την ήττα με 2-0 από τον Ολυμπιακό, ενώ η ομάδα της Φθιώτιδας ηττήθηκε με 3-0 από την ΑΕΚ. Στις δύο περσινές “μονομαχίες” των δύο ομάδων, ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε δις, τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας. Στο Πανθεσσαλικό -που είχε διεξαχθεί το πρώτο ματς με γηπεδούχο τη Λαμία-, οι Ηπειρώτες έφυγαν με το διπλό με 1-0, ενώ στους “Ζωσιμάδες” επικράτησαν με το ίδιο σκορ.

Η ΑΕΚ φιλοξενεί -τυπικά- τον Βόλο ΝΠΣ (21:30) στο “Γεώργιος Καμάρας” της Ριζούπολης και θέλει να κάνει το 2/2 για να παραμείνει στην κορυφή του πρωταθλήματος, ακόμη και με ισοβαθμία. Η “Ένωση” αναμένει με ανυπομονησία την ένταξή της στο νέο της γήπεδο, ωστόσο μέχρι να επιτευχθεί η επικείμενη παρουσία της στην “OPAP ARENA”, φιλοξενεί σε ουδέτερη έδρα τα παιχνίδια της. Στην πρώτη αγωνιστική, οι “κιτρινόμαυροι” επικράτησαν εμφατικά με 3-0 της Λαμίας, ενώ ο Βόλος αναδείχθηκε ισόπαλος (3-3) με τον Αστέρα Τρίπολης, στο παιχνίδι που έκανε… ποδαρικό για τη φετινή αγωνιστική περίοδο του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής:

Παρασκευή 26 Αυγούστου 

Ιωνικός – Λεβαδειακός 0-0 


Σάββατο 27 Αυγούστου 

20:00 ΠΑΣ Γιάννινα – Λαμία 

21:30 ΑΕΚ – Βόλος ΝΠΣ 


Κυριακή 28 Αυγούστου

19:00 Παναιτωλικός – Άρης

21:00 ΟΦΗ – Παναθηναϊκός

21:45 ΠΑΟΚ – Ατρόμητος


Δευτέρα 29 Αυγούστου

19:00 Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός



Superleague 2 : LIVE SCORES η 6η αγωνιστική των play-offs & play-out! (Σάββατο 20/4 , 16:00)

  Με    την 6η αγωνιστική  των play-offs και play-out συνεχίζεται σήμερα Σάββατο 20/4  το πρωτάθλημα της  Σούπερ Λίγκ 2  και η ''Ο&#...