ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 2 Αυγούστου 2022

Δόξα Δράμας : πρώτη συγκέντρωση με αισιοδοξία....και την μπάλα χαμηλά!

 Πρώτη συγκέντρωση για την Δόξα Δράμας το απόγευμα της Δευτέρας , εν'όψει της επερχόμενης αγωνιστικής χρονιάς μέσα σε ήρεμο κλίμα...που δεν θύμιζε σε τίποτε άλλες ''φανφαρώδεις'' χρονιές και με την ''μπάλα χαμηλά'' στις δηλώσεις όλων.....



Αναλυτικά :

Με την συμμετοχή 28 ποδοσφαιριστών έγινε η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο, υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή μας Κυριάκου Κετσιεμενίδη και των συνεργατών του, του γυμναστή Μιχάλη Δημητριάδη, του προπονητή τερματοφυλάκων Κυριάκου Καρύπη καθώς και του Χάρη Μιχαλάκη.

Μπορεί να είναι εικόνα 10 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι


Με άλλους τέσσερεις ποδοσφαιριστές να απουσιάζουν δικαιολογημένα και ένα συνολικό αριθμό των 32 συνολικά, η ομάδα ξεκινάει -όσο γίνεται- με τις καλύτερες προϋποθέσεις για το νέο πρωτάθλημα.


Πολύ κέφι και διάθεση για δουλειά ήταν τα στοιχεία που κυριάρχησαν στη πρώτη προπόνηση που παρακολούθησαν όσοι φίλαθλοι μας αψήφησαν την έντονη Αυγουστιάτικη ζέστη.


Στο ξεκίνημα παίκτες και εκπρόσωποι της διοίκησης συγκεντρώθηκαν στο χώρο των αποδυτηρίων.

Εκεί, αρχικά ο πρόεδρος του Γ.Σ. Δόξα Δράμας, Δημήτρης Περσίδης καλωσόρισε τους ποδοσφαιριστές μας και αφού τους ευχήθηκε τα δέοντα έδωσε το δικό του στίγμα τονίζοντας ότι «η διοίκηση έκανε πράξη αυτό που υποσχέθηκε στο κλείσιμο του προηγούμενου πρωταθλήματος.

Να παρουσιάσει μια ομάδα ολοκληρωμένη στο ξεκίνημα του νέου πρωταθλήματος».

 Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα, άτομα που στέκονται, υποδήματα και εσωτερικός χώρος


Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο νέος γενικός αρχηγός μας, Μάκης Ευθυμιάδης, ο οποίος συμπλήρωσε ότι δημιουργείται μια νέα ομάδα από παίκτες που παρέμειναν αποτελώντας ένα κορμό από το περσινό σχήμα μαζί με νεοφερμένους δραμινούς και μη, έμπειρους αλλά και νεαρούς ελπιδοφόρους.

Ένα μείγμα όπου αν χρειαστεί δεν αποκλείεται να γίνουν κάποιες προσθαφαιρέσεις και επιλέχθηκε με στόχο να δουλέψει σωστά και να φτάσει την ομάδα στη θέση που τη θέλει ο κόσμος μας».

 


Από την πλευρά του ο προπονητής μας Κυριάκος Κετσιεμενίδης έδωσε το δικό του στίγμα λέγοντας προς τους ποδοσφαιριστές μας ότι «ξεκινάει μια νέα προσπάθεια από όλους όπου το κίνητρο είναι να κάνουμε μια ανταγωνιστική ομάδα που θα πετύχει τους στόχους της και θα ευχαριστήσει τον κόσμο που θέλει να τη βλέπει να κατακτά αυτά που της αξίζουν».

 Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι


Ακολούθησε το πρόγραμμα της πρεμιέρας των προπονήσεων με ζέσταμα, τρέξιμο και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

 


Για να πάει καλά η νέα ποδοσφαιρική περίοδος, με υγεία και επιτυχίες !!!
Όπως αρμόζει στους «μαυραετούς» !!!



Δείτε στο παρακάτω video , στιγμιότυπα απο την πρεμιέρα των ''Μαυραετών'' , μέσα απο την κάμερα της Στάρ Β. Ελλάδος.




''Θλίψη'' στο δραμινό μπάσκετ ! ''Έφυγε'' η ''ψυχή'' του ΚΑΟΔ....Αριστείδης Ιωαννίδης !

 Θλίψη προκάλεσε το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης η είδηση του αδόκητου χαμού του Αριστείδη Ιωαννίδη σε ηλικία μόλις 60 ετών.... Ο ''Αρ...