Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022

Δόξα Δράμας : ''παρελθόν'' Μουδούρογλου , Μουρατίδης , Παναγιώτου και Χατζηκούρτης! Αλλαγή στα φιλικά λόγω ...πρεμιέρας της ΕΠΣΔ!

 Στην αποδέσμευση τεσσάρων ποδοσφαιριστών προχώρησε η Δόξα Δράμας (Παναγιώτου Φόρης , Χατζηκούρτης Παρασκεύας , Σάββας Μουδούρογλου και Πολυχρόνης Μουρατίδης) ενώ παράλληλα προχώρησε σε αλλαγή ημέρας των φιλικών σε Αρναία και με Πανδραμαϊκό ώστε να διευκολυνθούν οι Δραμινοί φίλαθλοι που θα παρακολουθήσουν τα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας !

Αναλυτικά η ανακοίνωση της δραμινής ομάδος :

Ενημερώνουμε τον κόσμο της ομάδας ότι με τα μέχρι τώρα δεδομένα (1.30 μμ) η αποστολή θα ταξιδέψει κανονικά στην Ελευθερούπολη για το αποψινό φιλικό (8μμ) με τον τοπικό Ορφέα.

Η ενημέρωση αυτή αφορά όσους σκοπεύουν να παρακολουθήσουν τον αποψινό αγώνα που θα γίνει με το φως των προβολέων του δημοτικού σταδίου της Ελευθερούπολης το οποίο διαθέτει μεγάλο σκέπαστρο.

Εάν υπάρχει οποιαδήποτε αλλαγή θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση.


-Δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα μας οι Σάββας Μουδούρογλου, Πολυχρόνης Μουρατίδης, Χριστοφορος Παναγιώτου και Χατζηκούρτης Πάρης.
Τους ευχαριστούμε πολύ για τις υπηρεσίες που πρόσφεραν στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε ολόθερμα
καλή επιτυχία
στη συνέχεια της ποδοσφαιρικής καριέρας τους.

-Προκειμένου να εξυπηρετήσουμε τους δραμινούς φιλάθλους που θα ήθελαν να παρακολουθήσουν τους αγώνες της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣ Δράμας και σε συμφωνία με τις διοικήσεις του Πανδραμαϊκού και της Αρναίας προχωρήσαμε σε μια μετατροπή του προγράμματος των φιλικών αγώνων της ομάδας μας.
Έτσι το παιχνίδι με τον Πανδραμαϊκό που ήταν προγραμματισμένο για το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου θα γίνει την επόμενη μέρα, Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, στο γήπεδο μας, ενώ το παιχνίδι στην Αρναία με την τοπική ομάδα θα γίνει μια μέρα νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου.

A' EΠΣ Δράμας : η πολυτιμότερη ενδεκάδα της 20ης αγωνιστικής !

  Με την 20η αγωνιστική  συνεχίστηκε  το σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας....και όπως κάθε εβδομάδα  τα τελευταία δέκα χρόνια π...