ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2022

Ηρακλής Μαυροβάτου : συνεχίζεται η μεταγραφική αντεπίθεση με Ζιλελίδη και Μιχαλόπουλο!

 Συνεχίζεται η ενίσχυση του Ηρακλή Μαυροβάτου ο οποίος στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Β΄ΕΠΣ Δράμας θα παρουσιαστεί ανανεωμένος και ενισχυμένος σε σχέση με την περυσινή χρονιά!



Τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα οι Θέμης Ζιλελίδης και Κώστας Μιχαλόπουλος οι οποίοι αμφότεροι αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Άρη Αμπελακίων!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γηραιού :

Η ενίσχυση του ρόστερ του Ηρακλή μας συνεχίζεται!!!

Σημερα είμαστε στη ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ακόμη δυο δυνατες προσθήκες,δυο πολύ καλούς ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στα άκρα της άμυνας,ενισχύοντας έτσι την άμυνα της ομαδος μας!

Ο λόγος για τον Ζιλελιδη Θεμη (δεξί μπακ 25 ετων)και τον Μιχαλόπουλο Κώστα (αριστερό μπακ 31 ετων) δυο πρώην συμπαίκτες αφού πέρυσι αγωνιζόντουσαν με τον Άρη Αμπελακίων από όπου ήρθαν με ελεύθερη μεταγραφή!

Φετος θα αγωνίζονται με τα χρώματα του Ηρακλή εμείς τους ευχόμαστε υγεία και είμαστε πολύ χαρούμενοι που τους έχουμε στην οικογένεια μας!!!


Υ.Γ.Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο του Άρη Αμπελακίων κ.Καλφα Γεώργιο στην αμμεση ανταπόκριση στο να υλοποιηθούν οι μεταγραφές των δυο ποδοσφαιριστών στην ομάδα μας!


Το αναφέρουμε αυτό γιατί κάποιοι δεν σηκώνουν ούτε τηλέφωνα....

Πάμε Ηρακλαρα!!!Συνεχιζουμε δεν τελειώσαμε ακόμα.....

Μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική : το πρόγραμμα της πρεμιέρας σε όλους τους ομίλους!

 Έφθασε λοιπόν η πολυπόθητη ώρα για τις πρωταθλήτριες των Ενώσεων ...που θα διεκδικήσουν την άνοδο τους μέσω των αγώνων μπαράζ ! Σίγουρα η σ...