ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 2 Αυγούστου 2022

Πανδραμαϊκός : ενίσχυση στα μετόπισθεν με τον Χρήστο Κουκόλη!

 Συνεχίζεται η μεταγραφική ενίσχυση του Πανδραμαϊκού που περιμένει να δει σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται την ερχόμενη χρονιά ...αφού εκκρεμεί η υπόθεση με τον Αγροτικό Αστέρα!



Συγκεκριμένα τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα είναι ο 32χρονος αμυντικός Χρήστος Κουκόλης ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Πιερικό!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της δραμινής ομάδος :

Η Διοίκηση του Πανδραμαϊκού Α.Ο. ανακοινώνει την απόκτηση του 32χρονου αμυντικού Χρήστου Κουκόλη.

Ο Χρήστος (γεν. 26/04/1990) ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα νέων της Βέροιας και έφτασε μέχρι την πρώτη ομάδα στην οποία αγωνίστηκε μέχρι το 2011. Στη συνέχεια αγωνίστηκε κατά σειρά σε Εθνικό Γαζώρου, Σέρρες, Πανσερραϊκό (2 θητείες), Αγροτικό Αστέρα, ΠΑΣ Λαμία, Ηρακλή και Δόξα Δράμας, με τελευταίο σταθμό της καριέρας του τον Πιερικό.
H εμπειρία του σε συνδυασμό με την αδιαμφισβήτητη ποιότητα του αλλά και το ήθος που τον διακρίνει, τον καθιστούν σημαντικότατο εργαλείο στα χέρια του προπονητή μας Πέτρου Στοίλα.
Χρήστο καλώς ήρθες στην οικογένεια του Πανδραμαϊκού! Σου ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία με τα χρώματα της ομάδας μας.

''Θλίψη'' στο δραμινό μπάσκετ ! ''Έφυγε'' η ''ψυχή'' του ΚΑΟΔ....Αριστείδης Ιωαννίδης !

 Θλίψη προκάλεσε το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης η είδηση του αδόκητου χαμού του Αριστείδη Ιωαννίδη σε ηλικία μόλις 60 ετών.... Ο ''Αρ...