ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 2 Αυγούστου 2022

Δόξα Δράμας : έντυσε στα ασπρόμαυρα τους Χατζηδημητρίου , Ιορδανίδη και Μκρτσιάν!

 Τριπλή μεταγραφική προσθήκη για την Δόξα Δράμας που ενέταξε στο δυναμικό της...τους Παύλο Χατζηδημητρίου , Χρήστο Ιορδανίδη και Ανδρέα Μκρτσιάν !



Αναλυτικά η ανακοίνωση των ''Μαυραετών'' :

Ο Γ.Σ. Δόξα Δράμας ανακοινώνει την προσθήκη στην ομάδα μας του 17χρονου (8/1/2005) σέντερ φορ Παύλου Χατζηδημητρίου.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής γεννήθηκε στη Δράμα και αγωνίζεται κορυφή της επιθετικής γραμμής προερχόμενος από την ομάδα της ΑΕ Αμπελοκήπων Δράμας.

Εκεί και σε ηλικία 15 χρονών στο πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής σε 11 αγώνες πέτυχε 6 γκολ ενώ στο τελευταίο πρωτάθλημα (ΕΠΣΔ) ήταν πρώτος σκόρερ της ομάδας με 21 γκολ .
Ο ίδιος δήλωσε:

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα η επιλογή μου και η δυνατότητα να φορέσω τη φανέλα της πιο ιστορικής ομάδας του νομού μας».


 

 

Ο Γ.Σ. Δόξα Δράμας ανακοινώνει την προσθήκη του 34χρονου (1/3/88) ποδοσφαιριστή Ανδρέα Μκρτσιάν ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού.

Είναι η τρίτη φορά που ο έμπειρος αμυντικός θα φορέσει τη φανέλα της ομάδας μας καθώς οι δύο προηγούμενες ήταν τον Ιανουάριο του '13 και τον Ιανουάριο του '17.
Γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη και αγωνίστηκε σε:

ΠΑΕ Θράκη, Πιουνίκ Ερεβάν, Κοζάνη, Νίκη Βόλου, Λαμία, Καβάλα, Νέστος Χρυσοούπολης, Πανθηραϊκό, Ρόδο, Διαγόρα και ΑΕ Κηφησίας.
Αμέσως μετά την ένταξη του στην ομάδα μας ο Αντρέας Μκρτσιάν δήλωσε:

«Χαίρομαι που επιστρέφω σε αυτή την ομάδα. Νιώθω ότι ήρθα σε ένα πολύ οικείο περιβάλλον.

Θέλω να γίνουμε όλοι μια γροθιά, μια οικογένεια, παίκτες, προπονητές, διοίκηση μαζί με τον κόσμο μας και να παλέψουμε σε ένα κοινό στόχο. Να φτάσουμε την ομάδα όσο γίνεται πιο ψηλά.

Να παλέψουμε μέχρι το τέλος για να πάρουμε αυτό που μας αναλογεί, αυτό που μας αξίζει».


 

 

Ο Γ.Σ. Δόξα Δράμας ανακοινώνει την προσθήκη ενός ακόμη νεαρού και ελπιδοφόρου ποδοσφαιριστή του 18χρονου (17/8/2004) Χρήστου Ιορδανίδη.

Γεννήθηκε στη Δράμα και αγωνίζεται σαν σέντερ φορ. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Δόξας και αγωνίστηκε στην ομάδα Κ17 του ΠΑΟΚ από όπου επέστρεψε στην ομάδα μας.

 

Αναφερόμενος στην επιστροφή του στην ομάδα μας δήλωσε:

«Ευχαριστώ τη διοίκηση και τον προπονητή που μου δίνουν την ευκαιρία να αγωνιστώ στην ομάδα και να φορέσω ξανά τη φανέλα με το μαυραετό».

 

Μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική (1ος όμιλος) : ο πίνακας των σκόρερς! (μετά απο 2 αγώνες)

 Είκοσι ένα (21) γκολ έχουν σημειωθεί μέχρι στιγμής στο ειδικό πρωτάθλημα ανόδου στην Γ΄Εθνική μεταξύ των πρωταθλητών των Ενώσεων , στον 1ο ...