ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 28 Αυγούστου 2022

Δόξα Δράμας : ''τιμά το παρελθόν της''...αρχή με τον Κώστα Ευμοιρίδη!

Αξιόλογη κίνηση απο την Δόξα Δράμας που ανακοίνωσε την έναρξη μιας σειράς βραβεύσεων προς τους ανθρώπους που την υπηρέτησαν και έγραψαν ιστορία με τον σύλλογο !

Η αρχή θα γίνει με τον Κώστα Ευμοιρίδη , παλιό πρόεδρο της ομάδος , ο οποίος θα τιμηθεί πριν τον φιλικό αγώνα με τον Πανσερραικό την ερχόμενη Τετάρτη!

Αναλυτικά η ανακοίνωση των ''Μαυραετών'' : 

Ενημερώνουμε τον κόσμο της ομάδας μας ότι σήμερα Κυριακή 28 Αυγούστου και ώρα 6μμ θα γίνει το τέταρτο φιλικό, στο γήπεδο της Προσοτσάνης με αντίπαλο την τοπική ομάδα.

Επίσης, την Τετάρτη 31 Αυγούστου (6μμ) ακολουθεί το πέμπτο φιλικό προετοιμασίας με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό, στο γήπεδο μας.
Μετά από πρωτοβουλία της διοίκησης του Γ.Σ. Δόξα, πριν την έναρξη του παιχνιδιού θα γίνει η πρώτη μιας σειράς βραβεύσεων πρώην προέδρων του συλλόγου μας, που πρόσφεραν και τίμησαν την Δόξα Δράμας.
Πρώτο τιμώμενο πρόσωπο θα είναι ο Κώστας Ευμοιρίδης, πρόεδρος κατά την μεγάλη άνοδο του 1979 και θα τον συνοδεύσουν ποδοσφαιριστές μας που αγωνίστηκαν σ’ εκείνη τη μεγάλη ομάδα του συλλόγου μας.

Μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική : το πρόγραμμα της πρεμιέρας σε όλους τους ομίλους!

 Έφθασε λοιπόν η πολυπόθητη ώρα για τις πρωταθλήτριες των Ενώσεων ...που θα διεκδικήσουν την άνοδο τους μέσω των αγώνων μπαράζ ! Σίγουρα η σ...