ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022

Πανευρωπαϊκές επιτυχίες και μετάλλια στο μακρινό Ταλίν της Εσθονίας για τον Α.Σ. ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ ''Ατλαντα Προσοτσάνης'' !

 Μια ακόμη επιτυχημένη παρουσία για τον Α.Σ. ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ  ''Ατλαντα Προσοτσάνης'' που έφυγε απο το EUROPEAN TAEKWONDO CLUBS που διεξήχθη στο Ταλίν της Εσθονίας με δύο μετάλλια και μια 5η θέση!Η δραμινή αποστολή έφθασε στο μακρινό Ταλίν μετά απο ''Οδύσσεια'' και αφού χρειάστηκε να αλλάξουν διάφορους προορισμούς εκτός προγράμματος ....αλλά αυτό δεν στάθηκε ικανό να ανατρέψει ακόμα μια μεγάλη επιτυχία για τον σύλλογο!

Συγκεκριμένα ο Μπαρκώφ Αλέξανδρος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο και η Ελένη Παπάζογλου το χάλκινο μετάλλιο , συνοδεύομενες αυτές οι δύο επιτυχίες και με την πρόκριση στο Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα Κ21 !!!!!

Παράλληλα ο τρίτος αθλητής του συλλόγου Κωσταντίνος Παπαστεργίου κατέκτησε την 5η θέση !

Αναλυτικά η ανακοίνωση του δραμινού συλλόγου :

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΞΕΤΕΛΕΣΘΗ!!!
ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΑΦΟΥ ΜΕ 3 ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΜΕ 2 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ 5η ΘΕΣΗ ΣΤΟ EUROPEAN TAEKWONDO CLUBS ΣΤΟ ΤΑΛΙΝ ΤΗΣ ΕΣΘΟΝΙΑΣ.2 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΩΣΑΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΌ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ UNDER 21.

ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΜΑΣ ΜΠΑΡΚΩΦ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ.

ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΜΑΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΕΛΕΝΗ.

ΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΜΑΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ.
ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΨΗΛΑ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΟΤΙ Η ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝΤΑΜΟΙΒΕΙ!!!!

Α.Ε. Αμπελοκήπων : διπλή μεταγραφική προσθήκη!

 Δύο ακόμα μεταγραφικές προσθήκες για την Α.Ε. Αμπελοκήπων που πρόσθεσε στο ενεργητικό της ...τον Δημήτρη Παρασκεύα και τον Δημήτρη Αράπη! Α...