ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2022

Δόξα Αντ.Καστρινός : αποχωρεί απο τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Δράμας δηλώνοντας ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΗΣΗ της ομάδας ....με αιχμές κατά της ΜΑΝΑΣ ΔΟΞΑΣ!

 Η πρώτη απώλεια για τις φετινές διοργανώσεις της ΕΠΣ Δράμας ...ακούει στο όνομα Δόξα Αντώνης Καστρινός...με την δραμινή ομάδα να ανακοινώνει την μη συμμετοχή της στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας και μάλιστα την ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ!



Η ομάδα με την καλύτερη επίθεση του περυσινού πρωταθλήματος (73 γκολ) με μια μακροσκελή ανακοίνωση σαφώς αφήνει αιχμές για την αντιμετώπιση που είχε απο την ΜΑΝΑ ΔΟΞΑ....άλλωστε κάτι τέτοιο το γράφουμε χρόνια τώρα στην ''Ο'' και έτσι αποτελεί βαρύ πλήγμα στο γόητρο του δραμινού ποδοσφαίρου μια τέτοια απόφαση!

Όσον αφορά την αντικατάσταση της ....πλέον δικαίωμα αποκτά ο Άρης Μικροχωρίου ο οποίος ηττήθηκε στον αγώνα μπαράζ απο την Καλλίφυτο....

Αναλυτικά η ανακοίνωση των ''Μαυραετών'' :

Μετά από σχεδόν 10 χρόνια αφοσίωσης, προσήλωσης και θέλοντας να πιστεύουμε προσφοράς στην αγαπημένη μας ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ αλλά και στον αθλητισμό του τόπου ήρθε δυστυχώς η ώρα το σωματείο Π.Σ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΣ ΑΝΤ. ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ μέσω του Δ.Σ του να πάρει την σκληρή απόφαση να τεθεί σε αδρανοποίηση.


Παρά τις χρόνιες προσπάθειες και τους αγώνες που δόθηκαν και παρά τις όποιες δύσκολες καταστάσεις και συγκυρίες βιώσαμε όλα αυτά τα χρόνια πάντα υπήρχαν κάποιες στιγμές χαράς , κάποιες φωτινές αναλαμπές που μας γέμιζαν ελπίδα και μας έδιναν ταυτόχρονα την δύναμη και το κινήτρο ώστε να συνεχίσουμε το έργο μας που ποτέ δεν ήταν άλλο παρά μόνο η εξέλιξη και η ανάδειξη των παιδιών που προέρχονταν από τα τμήματα υποδομής του Γ.Σ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ώστε κάποια στιγμή και μετά από αυστηρή αξιόληση των προπονητών τους να κριθούν αν μπορούν να πλαισιώσουν την πρώτη ομάδα.


Δυστυχώς όμως το τελευταίο διάστημα συνειδητοποίσαμε ότι δεν υπάρχει ούτε το κίνητρο, ούτε η διάθεση αλλά ούτε και η βούληση από τον Γ.Σ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ να υφίσταται ένα σωματείο που αντί να θεωρείται αναπόσπαστο κομμάτι και πολύτιμο βοηθητικό εργαλείο προσφοράς στα χέρια του να αντιμετωπίζεται ως βαρύδιο και ως πρόβλημα από την μήτρα του συλλόγου.


Αν κάποιοι αποσκοπούν σε προσωπικά συμφέροντα και θεωρούν ότι μέσω της ΔΟΞΑΣ θα κάνουν παραγοντική ή πολιτική καριέρα ή οτιδήποτε άλλο έχουν στο μυαλό τους εμείς θα τους ευχηθούμε καλή επιτυχία αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να συμμετάσχουμε στις ορέξεις και στα προσωπικά όνειρα και φιλοδοξίες κανενός.


Ο δικός μας μοναδικός σκοπός υπάρξης ,όπως προαναφέραμε και πριν, πάντα ήταν , είναι και ευχόμαστε να ξαναγίνει κάποια στιγμή στο μέλλον η ανιδιοτελής προσφορά στην ομάδα της καρδιάς μας στην μεγάλη ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ χωρίς όρους και προυποθέσεις και χωρίς δεύτερες και τρίτες σκέψεις.


Η απόφαση απενεργοποίησης (όχι διάλυσης) του Π.Σ ΔΟΞΑ ΑΝΤ.ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ και η μη δήλωση συμμετοχής της ομάδας στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ είναι ειλημμένη οπότε από σήμερα κιόλας όλα τα δελτία των αθλητών μας που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής του Γ.Σ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ επιστρέφουν σε αυτόν.


Τέλος, θέλουμε να ζητήσουμε μια τεράστια συγνώμη και να απολογηθούμε σε όλα αυτά τα παιδιά και τις οικογένειες τους διότι δεν καταφέραμε παρά τις θυσίες και τις προσπάθειες που καταβάλαμε όλοι μαζί να υλοποιήσουμε τις υποσχέσεις μας αλλά κυρίως να ανταπεξέλθουμε στις προσδοκίες και στα όνειρα τους.


Αποχωρούμε με το κεφάλι ψηλά και περήφανοι για το έργο μας , όσο πιο αθόρυβα γίνεται χωρίς σε καμία των περιπτώσεων να θέλουμε να διχάσουμε ή να συνεχίσουμε μια ''διαμάχη'' που δεν εξυπηρετεί κανέναν και μόνο κακό θα μπορούσε να προκαλέσει.


Ευχόμαστε ολόψυχα στην αγαπημένη μας ΔΟΞΑ να πετύχει φέτος την άνοδο στην SL2 και άμεσα γρήγορη επάνοδο εκεί που της αξίζει.


Εμείς , το ΔΣ του σωματείου μας, το μόνο που μας απέμεινε και μπορύμε να κάνουμε και να υποσχεθούμε είναι να παραμείνουμε ταπεινοί στρατιώτες πάντα διπλά στην ομάδα της καρδιάς μας και πάντα πρόθυμοι να προσφέρουμε ανιδιοτελώς με όλες μας τις δυνάμεις όπως και όποτε αυτό μας ζητηθεί στο μέλλον.


Με τιμή
το ΔΣ Π.Σ. ΔΟΞΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ