Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022

BIANCO MONTE ΔΡΑΜΑ 1986 Handball : πάτησε παρκέ ...και ξεκίνησε το μοντάρισμα!

 Ξεκίνησε από την Δευτέρα το πρωί η προετοιμασία του Bianco Monte Δράμα 1986 που ως γνωστό πέρυσι έφτασε μέχρι τον Γ΄ Γύρο του EUROPEAN CUP.

Mε 24μελές roster θα παρουσιαστεί η ομάδα την νέα χρονιά και στο ξεκίνημα ήταν όλοι παρόντες εκτός των Αντώνη Καβάζη (που προετοιμάζεται με την Εθνική Εφήβων ενόψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ) του Αρμάντο Σίνα ( ξεκουράζεται λόγω της συμμετοχής του με την Εθνική Νέων στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων στο Μπουργκάς της Βουλγαρίας) ενώ ο Αχιλλέας Τόσκας είναι σε στάδιο αποκατάστασης μετά τον τραυματισμό που υπέστη με την Εθνική ομάδα στην Μεσογειάδα ανδρών του Οράν της Αλγερίας.

Με διπλές προπονήσεις συνεχίζεται η υλοποίηση του πλάνου της Α΄ φάσης της προετοιμασίας με τον γυμναστή της ομάδας Ηλία Καλαϊτζίδη να γυμνάζει τους αθλητές του στο Box365 το πρωί ενώ το απόγευμα ο Σάκης Βαλαβάνης στο Κραχτίδης ξεκίνησε το χτίσιμο της νέας ομάδας η οποία την νέα περίοδο θέλει να φτάσει ψηλά.

Α' ΕΠΣ Δράμας : live scores οι αγώνες της 11ης αγωνιστικής ! (Σαββάτο 2/12 , 15:00)

  Με την 11η αγωνιστική συνεχίζεται   σήμερα  Σάββατο 2/12  , στις 15:00 μ.μ. , το πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας ...και η ''Ο''...