ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022

Γ Εθνική : κλήρωση στις 7/9....σέντρα στις 25/9!

 


Μπορεί τίποτε να μην είναι σίγουρο για την νέα Γ΄Εθνική κατηγορία , όσον αφορά καταρτισμό και συμμετοχή ομάδων που βρίσκονται ακόμα στον ''αέρα'' (βλέπε Αγροτικός Αστέρας και Πανδραμαικός , Αλέξανδρούπολη , Ορφέας κτλ) ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καλού φίλου και συνεργάτη Αργύρη Τσιγγενόπουλου (sportsup.gr) ήδη η Επιτροπή Πρωταθλήματος φαίνεται να έχει κατασταλάξει ως προς τις ημερομηνίες κληρώσεων και πρεμιέρας ...στο πολύπαθο αυτό πρωτάθλημα!

Συγκεκριμένα η Επιτροπή έδωσε διορία στις ομάδες να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 22 Αυγούστου...ώστε η κλήρωση να διεξαχθεί στις 7 Σεπτεμβρίου.

Η σέντρα θα πραγματοποιηθεί -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- την Κυριακή 25/9 .

Στον διαχωρισμό των ομίλων τώρα , όπως προβλέπει και η προκήρυξη το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε τέσσερις ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια ενώ όσες ΔΕΝ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ ...ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ!

Παράλληλα πάρθηκε η απόφαση να μην ισχύσει για την ερχόμενη περίοδο ο περιορισμός της ηλικίας των αλλοδαπών ποδοσφαιριστών (εως 28 ετών) ενώ θα επιτρέπεται η συμμετοχή πέντε (5) ποδοσφαιριστών άνω των 34 ετών!

ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού - Ηρακλής Αμμουδιάς...LIVE STREAMING! (Μεγάλη Τετάρτη 1/5 , 17:00)

  Με την 2η αγωνιστική συνεχίζεται σήμερα  Μεγάλη Τετάρτη 1/5  το ειδικό πρωτάθλημα ανόδου προς την  Γ΄Εθνικη Κατηγορία μεταξύ των πρωταθλητ...