ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022

ΝΠΣ Βόλος - Αστέρας Τρίπολης 3-3 : Πρεμιέρα με ματσάρα στο Βόλο! (video)

 Σε μια αναμέτρηση που τα είχε… όλα, οι Βολιώτες και οι Αρκάδες μοιράστηκαν από έναν βαθμό χάρη στο 3-3 στο “Πανθεσσαλικό”, στον πρώτο αγώνα της νέας αγωνιστικής περιόδου στη Super League. 

Έξι γκολ, μεγάλες ευκαιρίες, κάρτες και ένταση. 

Χωράνε όλα αυτά σε 90 λεπτά; 

Κι όμως, χώρεσαν στο Βόλο.

 Οι γηπεδούχοι έφτασαν να προηγούνται έως και με δύο γκολ διαφορά (3-1) στο 65′, όμως, οι παίκτες του Ηρακλή Μεταξά έδειξαν να έχουν ψυχικά αποθέματα. Ο 55χρονος τεχνικός έβγαζε… λαγούς από το καπέλο του με δύο από τις αλλαγές που έκανε να φέρνουν τέρματα. 

Ο Χερόνιμο Μπαράλες ήταν ο… ήρωας της τελευταίας στιγμής για τους “κυανόλευκους”, οι οποίοι ισοφάρισαν στο ένατο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ο αγώνας

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο και τις ευκαιρίες.

 Στο 18′ ο Ριέρα τράνταξε το κάθετο δοκάρι του Κλέιμαν με προσπάθειά του. 

Εννέα λεπτά αργότερα, ο Μπερτόγλιο έβγαλε εξαιρετική πάσα στον Μπενίτο, ο οποίος πέρασε τη μπάλα πάνω από τον αντίπαλο τερματοφύλακα και άνοιξε το σκορ. 

Αυτό ήταν το πρώτο γκολ του πρωταθλήματος για φέτος, αλλά και το πρώτο του Ισπανού επί ελληνικού εδάφους. 

Η απάντηση ήρθε γρήγορα, για την ακρίβεια στο 33′. Ντέλετιτς και Άλχο συνεργάστηκαν εξαιρετικά με τον Φαν Βέερτ να τελειώνει υποδειγματικά ισοφαρίζοντας. 

Ο Ολλανδός φορ έχασε σπουδαία ευκαιρία για να ανατρέψει το σκορ λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου.

Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν το μομέντουμ και προηγήθηκαν στο 56ο λεπτό γυρίζοντας… τούμπα το ματς. Ένα εκπληκτικό σουτ στην κίνηση από τον Πάολο Φερνάντες ήταν αρκετό για να νικήσει τον Παπαδόπουλος στην αριστερή του γωνία. 

Ο ρυθμός είχε… ανέβει για τα καλά και ο Ντέλετιτς, αδειάζοντας την άμυνα του Αστέρα με εξαιρετική ενέργεια, έκανε το 3-1 στο 65′.

 Οι παίκτες του Μεταξά, όμως, έβγαλαν αντίδραση και μείωσαν μόλις τρία λεπτά αργότερα με κεφαλιά του Τιλίκα.

 Στη συνέχεια πίεσαν προσπαθώντας να ισοφαρίσουν, και εν τέλει το κατάφεραν στο ένατο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Χερόνιμο Μπαράλες.

ΓΚΟΛ: 
Φαν Βέερτ 33′, 56′ Π. Φερνάντες, 65′ Ντέλετιτς –
27′ Μπενίτο, 68′ Τιλίκα, 90’+9′ Μπαράλες


Κίτρινες: 
9′ Ματίγια, 42′ Σιέλης, 84′ Εσκοβάλ, 90’+1′ Κλέιμαν

41′ Γκαρντάφσκι, 42′ Μπερτόγλιο, 45’+5′ Μουνάφο

Δοκάρι: 18′ Ριέρα

Βόλος (Οσβάλντ Τανσό): 
Κλέιμαν, Άλχο (82′ Ταχάτος), Σιέλης, Εσκοβάλ, Λούνα, Τσοκάνης, Ματίγια (57′ Ουεντραόγκο), Ντέλετιτς (82′ Βάις), Π.Φερνάντες (88′ Τσέλιος), Β.Φερνάντες, Φαν Βέερτ.


Αστέρας Τρίπολης (Ηρακλής Μεταξάς): 
Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Καστάνιο, Πίτσου, Άλβαρες, Μουνάφο (68′ Σονί), Στάνκο, Γκαρντάφσκι (61′ Σίτο – 78′ Ρ. Γκαρσία), Μπερτόγλιο, Ριέρα (46′ Τιλίκα), Μπενίτο (61′ Μπαράλες).



Α΄ΕΠΣ Δράμας 2023-24 (αφιέρωμα μέρος 5ο) : κόκκινες κάρτες...υπέρ και κατά! Ομαδικά και ατομικά στατιστικά

  Αφιερωμάτων συνέχεια στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας 2023-24 που ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες και στο πέμπτο (5ο) μέρος θα ασχοληθούμε μ...