ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022

Α΄ΕΠΣ Δράμας 2022-23 : ...ορατό το ενδεχόμενο να διεξαχθεί με 14 ''μονομάχους'' ;

 


Απομένουν λίγες μέρες μέχρι τις 26 Αυγούστου (την ερχόμενη Παρασκεύη) όπου λήγει και απο πλευράς ΕΠΣ Δράμας η ''διορία'' των ομάδων για να δηλώσουν συμμετοχή στα τοπικά πρωταθλήματα της δραμινής λίγκας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο και πλέον είναι ορατό το ενδεχόμενο να διεξαχθεί το φετινό πρωτάθλημα με 14 ομάδες απο φέτος ακόμα (είναι προγραμματισμένο να γίνει την επόμενη χρονιά  βάσει προκήρυξης )!

Η αποχώρηση της Δόξας Αντ.Καστρινός (δήλωσε ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ των τμημάτων της) αλλά και η διαφαινόμενη αδυναμία (μακάρι να μην επιβεβαιωθούμε) του Ακρίτα Κάτω Νευροκοπίου να συγκροτήσει ομάδα για την 1η κατηγορία....''ρίχνουν'' το μπαλάκι στις ομάδες που δικαιούνται να αντικαταστήσουν τις προαναφερθείσες (Καστρινό και Νευροκόπι) !

Άρης Μικροχωρίου , Ηρακλής Αδριανής ...και Μέγας Αλέξ. Γραμμένης ....δεν φαίνονται πρόθυμοι να αλλάξουν προγραμματισμό ...απο την ''μια στιγμή στην άλλη'' και έτσι πλέον μένει να φανεί την εβδομάδα που απομένει για να ολοκληρωθούν οι δηλώσεις συμμετοχής ....ποιο θα είναι και το ''μοντέλο διεξαγωγής'' της φετινής Α΄ΕΠΣ Δράμας !

Σε περίπτωση πάντως που ισχύσουν τα παραπάνω σενάρια ...πάμε σε μοντέλο διεξαγωγής 14 ομάδων με 26 αγωνιστικές και τις δύο τελευταίες ομάδες να υποβιβάζονται...

Μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική : live scores η εξέλιξη της 5ης αγωνιστικής! (Κυριακή 19/5 , 17:00)

  Με την 5η αγωνιστική συνεχίζεται  το απόγευμα της Κυριακής 19/5  το ειδικό πρωτάθλημα ανόδου προς την  Γ΄Εθνικη Κατηγορία μεταξύ των πρωτα...