ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022

Δόξα 2016 : νέος τεχνικός διευθυντής ο Κώστας Τερζής!

 Έναν παλιό γνώριμο για την θέση του τεχνικού διευθυντή ανακοίνωσε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Δόξας 2016 ...με τον Κώστα Τερζή να επιστρέφει μετά τρία χρόνια στην δραμινή ομάδα , με την οποία αξίζει να σημειωθεί ότι πανηγύρισε δύο συνεχόμενες ανόδους απο την Γ΄Εθνική στα μεγάλα σαλόνια του γυναικείου ποδοσφαίρου ενώ στο παλμαρέ του καταγράφεται και το μοναδικό πρωτάθλημα των Αμαζόνων το 2014 που έσπασε την κυριαρχία του ΠΑΟΚ!



Αναλυτικά η ανακοίνωση της δραμινής ομάδος :

Ο Π.Γ.Σ ΔΟΞΑ 2016 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Κώστα Τερζή στη θέση του αγωνιστικού διευθυντή.
Ο Κώστας έχει εργαστεί από το 1996 σε πολλές ακαδημίες και ομάδες του νομού μας ενώ την τριετία 2010-2013 ήταν μέλος της ΠΑΕ ΦΩΚΙΚΟΣ στη Football League 2 και στη Football League 1.
Την διετία 2014-2015 ήταν προπονητής στην έτερη γυναικεία ομάδα του νομού μας τις Αμαζόνες Δράμας με τις οποίες κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας και αγωνίστηκε σε αγώνες του Champions League.

Την διετία 2018-2019 ήταν προπονητής της ομάδας μας στις διαδοχικές ανόδους από την Γ και τη Β κατηγορία.
Πλέον ήρθε η στιγμή να προσφέρει τις γνώσεις του και την εμπειρία του από ένα νέο πόστο και να συμβάλλει με τον δικό του τρόπο στην είσοδο της ομάδας μας σε μια νέα περίοδο αγωνιστικής και λειτουργικής φιλοσοφίας.
Κώστα καλώς ήρθες στην ομάδα μας.

 

 


Η ''Ο'' εύχεται και στις δύο πλευρές αγαστή συνεργασία!

ΕΠΣ Δράμας : το πρόγραμμα του σαββατοκύριακου! (30-31/3) ΠΡΟΣΟΧΗ : ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

 Επιστροφή...στην ΄΄κανονικότητα΄΄ και την πλήρη δράση στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Δράμας , μετά την διακοπή για την διεξαγωγή του τελικ...