ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 21 Αυγούστου 2022

Δόξα 2016 : στα τμήματα υποδομής η Μάρθα Φωτιάδου!

Mια ακόμη σημαντική προσθήκη στο τεχνικό τιμ των τμημάτων υποδομής ανακοίνωσε η Δόξα 2016 που συμφώνησε με την Μάρθα Φωτιάδου!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της δραμινής ομάδος :

 Η ΔΟΞΑ 2016 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τη Μάρθα Φωτιάδου στη θέση της προπονήτριας των τμημάτων υποδομής της ομάδας μας.

Η Μάρθα ξεκίνησε την ποδοσφαιρική της πορεία στην ομάδα των Αμαζόνων Δράμας το 2007 και αγωνίστηκε για έντεκα συναπτά έτη έως το 2018.

Πανηγύρισε την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος Ελλάδας τη περίοδο 2013-2014 ενώ αγωνίστηκε και στους τρεις αγώνες του Champions League.

Την περίοδο 2019-2020 αγωνίστηκε με τα χρώματα της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Β κατηγορίας ενώ από την στιγμή που αποφάσισε να τερματίσει την ποδοσφαιρική της καριέρα αποτελεί σημαντικό οργανωτικό και διοικητικό στέλεχος μας.
Τους τελευταίους μήνες της προηγούμενης περιόδου προστέθηκε στην προπονητική ομάδα των τμημάτων υποδομής της ομάδας μας και από το ίδιο πόστο θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες της και τη νέα σεζόν συμβάλλοντας με την εμπειρία και τον ενθουσιασμό της στην ποδοσφαιρική ανάπτυξη των μικρών μας παικτριών.
Μάρθα συνέχισε μαζί μας την προσφορά στο γυναικείο ποδόσφαιρο!

ΕΠΣ Δράμας : το πρόγραμμα του σαββατοκύριακου! (30-31/3) ΠΡΟΣΟΧΗ : ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

 Επιστροφή...στην ΄΄κανονικότητα΄΄ και την πλήρη δράση στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Δράμας , μετά την διακοπή για την διεξαγωγή του τελικ...